برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جان،
تنظیمات بایوس رو برای پروفایل پست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] چیه؟ کدوم ولتاژ ها روی Auto هستند؟
Printable View
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جان،
تنظیمات بایوس رو برای پروفایل پست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] چیه؟ کدوم ولتاژ ها روی Auto هستند؟
سلام
ازت خیلی ممنونم که کمک می کنی . حد اقل میدونم که فقط یه نفر دیگه مثل خودم این مین برد رو توی سایت داره . و همین هم برام یه دل گرمیه که اگه مشکلی داشتم یه فرد باتجربه هست که بتونه کمکم کنه .
سیستم بنده ایناست :
CPU : Q6600 G0 @ 2.4MHz
M/B : ASUS Striker II formula
RAM : 2 * 2 GB corsair DHX 800 MHz
VGA : XFX GeForce 8800GT@ 670 MHz AlphaDog edition xxx
H.D.D : WD 500 GB
power :GP780B green 780 w real auto active pfc
COOLING : Tt blue orb FX / hand made water cooling
برای کولینگ 2 مورد هست . یکی که فن ترمال تیک و یکی هم واتر کولینگ دست سازم . ولی هنوز همون فن روش وصله و شروع به کار واتر کولینگ نکردم .
دمای چیپست رو هم با یه کاری که موجب آبرو ریزی از asus شد آوردیم روی 57 . این دما رو هم از توی بایوس نگاه می کنم .
راستی . یه چیز خیلی مهم . جدیدا با یه مشکلی روبرو شدم . خیلی عجیبه چون به هیچ کدوم از تنظیمات دست نزدم و مشاهده کردم که سیستم داره 2 تا ولتاژ رو بد نشون میده . یعنی غلط نشون میده . مثلا vcore شده بود 1.86 . یعنی فاجعه . این مشکل که رفع شد و نمیدونم چجوری هم رفع شد . ولی یه مشکل دیگه پیش اومد . این که الان داره فرکانس cpu رو 1600 نشون میده . واقعا عجیبه . از توی بایوس که نگاه می کنم multiplyer رو همون 9x نوشته . ولی وقتی میام توی ویندوز و cpu z رو باز می کنم با تعجب میبینم که فرکانس رو داره 1600 نشون میده به جای 2400 . به نظرتون مشکل از کجاست . و این هم باید گفته بشه که من هیت سینک M/B رو باز کردم . بعد که بستم سر جاش کارت گرافیک رو که اول روی اسلات PCI.e 16x پایینی یا همون شماره 2 وصل بود رو بردم توی اسلات وسطی گذاشتم که میشه PCI.e 16x no.3 . اون موقع بود که ولتاژها رو داشت اشتباه نشون میداد . واقعا هم عجیب بود برام . وقتی که گرافیک رو بردم توی اسلات بالایی یعنی PCI.e 16x no.1 دیدم که ولتاژها درست شد و vcore رو هم روی 1.2-1.3 نشون میداد ( دقیقش یادم نیست وگرنه میگفتم .) ولی از اون موقع داره فرکانس cpu رو این طوری نشون میده .
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
راستی . دلیل اینکه خواستم اسلات گرافیک رو عوض کنم این بود که وقتی توی اسلات پایینی باشه خوب خنک نمیشه و تقریبا رسیده به کف کیس . برای همین بود که خواستم جاش رو عوض کرده باشم .
الان هم هنوز قطعات رو توی کیس نبستم . الان روی میز به صورت منظم ولو شون کردم .:1. (38):
فعلا
ارماننقل قول:
اینها دقیقا بایوس پروفایل
من روی STRIKER II FORMULA است
از دیروز که استیبل شد
تا الان روی این ست قرار داره تا هرگونه ناپیداری رو ببینم
چند تا بازی + چند تا تست کوتاه 30 دقیقه ای هم با اورست و OCCT و اورتوس هم گرفتم .تا الان که عالیه عالیه اگه ....:1. (2):
STRIKER II FORMULA+E8400@4.072
FSB:1810
load line calibration:enable
nvidia gpu ex:disable
sli ready :expert
ram:unlinked
@1066 cl5.4.4.12
vcore:1.41875
cpu pll:1.6
cpu vtt;1.32
ram;2.2
nb:1.48
sb:1.55
ht;1.2
bridg core:1.2
cpu gtl
nb gtl
ddr 2 controller
and
channel A &B
all auto
عزیزنقل قول:
در مورد پروفایل چند مورد رو برات میزارم
ولی خودم تست نکردم
از فروم های خارجی برات پیدا میکنم
باید خودت در صورت ناپایداری یکم رو شون کار کنی
چون Q6600 یکم مشکل استیبل داره با کل چیپ های انودیا
در مورد کم نشون دادن فرکانس CPU
هم باعث تکنولوژی کاهش مصرف اینتل در بایوسه
در هنگام بار کم در حالت AUTO مولتی رو پایین میاره .خیلی خوبه.خصوصا برای کاهش مصرف باتری در لپتابها.
البته به غیر از EPU خود ایسوس
فکر کنم
گزینه
Intel SpeedStep® Technology
یا همچین چیزی باشه.
اونو DISABLE کنی حله.
ولی توصیه من اینه که یک بایوس AUTO
داشته باشی تا قطعات همیشه زیر فشار نباشن
مثلا حالت داونلود در شب
یا هنگام کارهای عادی
علاوه بر
Intel SpeedStep® Technology
EPU رو هم روی مصرف کم بزاری
در این صورت
مصرف
E8400 45nm
تا 5 وات هم پایین میاد.
در مورد استفاده از pci ex
وکارت گرافیکت
فکر کنم
که از pci نسخه یک استفاده میکردی.که وسطی در سرعت 16 کار میکنه ولی با نسخه 1 که توسط mcp با پردازنده در ارتباطه .
و mcp هم چیزی نیست جز چیپ مشهور قدیمی و بهترین سال 2006 بر روی پل جنوبی 680i
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
The nForce 780i 570 SLI MCP
دو شکاف کارت گرافیک دیگه
توسط
nForce 200
با کنترل بهتر با پردازنده در ارتباط هستند
و پهنای باند بیشتری دارند
و
از نسخه دو برای انتقال اطلاعات استفاده میکنند
PCIe 2.0
با این
block diagram
می تونی
نتیجه کار ویکم مشکل در ولتاژ ها رو تشخیص بدی
البته این هم گمانه منه
می تونه کاملا اشتباه باشه
امیدوارم موفق باشی:11():
سلام
آقا من واقعا نمی دونم چه بلایی سرم اومده .
از وقتی که هیت سینک مادر برد رو برداشتم و دوباره گذاشتمش سر جاش با یه تغییر کوچولو توی خمیر سیلیکون تونستم دما رو از 75 بیارم برسونم به 57 . یعنی تقریبا 20 واحد کاهش دما داشتم .
مسخره اینجاست که بی دلیل داره اذیت می کنه . یعنی من دلیلش رو نمیدونم . هر دفعه که میرم توی بایوس میبینم که مولتی برابر 9X هست . ولی وقتی میام توی ویندوز یهو میبینم ای دل غافل . این که دوباره داره روی 6X نشون میده . دیگه خسته ام کرده . حتی یه بار دیگه جای گرافیک رو بردم سر جای اولیه خودش یعنی اسلات پایینی که همون PCI.e 2 16X no.2 باشه گذاشتم . هنوزم همون جوری بود . هیچ تغییری در فرکانس cpu ندیدم . هنوز هم 1600MHz بود . دیگه اعصاب برام باقی نذاشته .
حتی رفتم توی بایوس و اون گزینه ای که گفتی که مربوط میشه به speed step در cpu رو تغییر دادم و disable کردم . ولی هنوز با فرکانس 1600 نشون میداد . همش هم مولتی رو میاره پایین . نمی دونم باید چکارش کنم .
دوستان عزیز که در زمینه سخت افزار و الکترونیک اطلاعاتی دارن خواهش می کنم راهنمایی کننن . واقعا گیر کردم و نمی دونم چکار باید بکنم .
فعلا
گزینه مورد نظر CROSSHAIR جان C1E بوده باید اینو disable کنین...
:give_rose:
سلام .
آقا خدا امواتت رو بیآمرزه که این کار خیر رو کردی . ما رو از این وحشت در آوردی . خدا وکیلی دمت گرم . یعنی دمتون گرم . crosshair عزیز به خاطر پست خوبشون و dark devil یا همون شایان عزیز که از بلا تکلیفی درمون آرودن .
خداییش دمتون گرم . خیالم راحت شد.
یه چیزی . من خودم دنبال پروفایل های striker II formula و Q6600 می گردم . ولی شما هم اگه چیزی پیدا کردید همین جا بگذارید تا کیفش رو ببریم . ولی مسئله اینجاست که من یکی که توی بایوس جایی برای تنظیم کردن مقدار باس و fsb ندیدم . یعنی توی مادر برد مجید که ip35 pro از شرکت abit هست دیدم که برای تنظیم 1 واحد به 1 واحد bus speed جای معینی داره . ولی توی بایوس خودم چنین چیزی رو برای cpu ندیدم . فقط دیدم که مولتی رو میشه از 6 تا 9 تغییر داد . خواهشا به بنده حقیر در راه خدا کمک کنید . آموزش خیلی چیز خوبیه واقعا . بنده هم هیچی از اور بلد نیستم . مبتدی مبتدی . فقط یکی 2 تا اصطلاح شنیدم و بس .
ممنون
فعلا بای