پاسخ: کمک در over clock با striker II formula
نقل قول:
سلام .
می دونید چه حسی دارم
:1. (28): . کاشکی یه سیستم کامل واتر کولینگ می خریدم . این سیستم ها به این خشگلی رو ول کردم رفتم چی ساختم .:cry::1. (12):
یکی کمک کنه . مس پاره کیلویی چنده ؟ :1. (2):
حالا واقعا باید خون گریه کنم یا ...
محمد جون
برا چی آخه بابا شما هزینه ای که برا ساختن این واتر بلوک کردی در نظر بگیر ! بعد با خریدن یه مدل خارجی مقایسه
کن تازه اون پرفورمنس هم نداره من با مدل GigaByte 3D Galaxy II کار کردم موقع اوور تا 10 دقیقه دما رو روی فرکانس 3600 همین Q6600 می تونست فقط 40 درجه پایدار نگه داره بعدش شروع به بالارفتن کرد 41 ،42 ،تقریبا 15 دقیقه گذشته ولی من هیشه گفتم واتر کولینگی خوبه که بتونه دما رو روی مثلا 40 درجه در حالت اوور دما ثابت بمونه ثابت به مدت 1 ساعت نه اینکه هی بالا پایین شه تازه مادر بردشم گیگا P35 بود نه چیپ 780i ؛ من بهت قول میدم این واتر شما بخشیدان سگش می ارزه به این GigaByte 3D Galaxy II که فقط برا خوشگلیه ! کلاسه!:1. (26):
من از بهرنگ عزیز تشکر می کنم به خاطر عکس هایی که گذاشته :11():
نقل قول:
من دقیقا یه طرحی مثل عکس اول رو می خوام اجرا کنم برای مادربوردم که فکر میکنم مشکل اکثر مادربورد ها با سیستم Pin in Fin هم که همون عدم گرش صحیح هوا در محدوده هیت سینک NB هست رو حل میکنه (اون فن همراه مادربورد زیاد جای خوبی قرار نمیگیره برای همین تاثیرش کمه)
اگر عکس های بیشتری از طرح اول دارین خیلی ممنون میشم بذارین تا استفاده کنیم
شایان جون در باره طرحتون بیشتر تو ضیح بدین ممنون میشم :11():
راه ساده خنک نگه داشتن
چیپ striker II formula
از پردازنده واجبتره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و این هم بیشتر بدرد اقا مجید میخوره
من که قاطی کردم.ولی فکر کنم خوب توضیح داده.با هزینه وغیره
اره مجید جون کاره خودته:yes:
تو کارگاه شلوغ اقا
striker 2 formula
q6600
نتیجه
تا
-60درجه
کاش ایران بود
aqua computer
سلام عزیز .
اول اینکه چی شد بالاخره . از SLI چه خبرا ؟
یه بلایی سر این asus مادر مرده در آوردیم که نگو و نپرس . اول از همه این که آبروش رو توی کل جهان میبرم . دوم اینکه اونقدر باحال بود که دوباره تجربه اش کردم ( حالا تاپیکش رو که گذاشتم شما رو هم هوایی میکنه که برید از این کارای خطر ناک بکنید . ) . سوما اینکه دما رو بالاخره یه لطف خدا تونستیم بیاریم روی 50-60 . یعنی حدودا 15-20 درجه خنکش کردیم . فقط با یه کار خیلی کوچولو که به زودی میفهمید .
حالا می خوام بدونم شما با این همه فن گذاشتن روی مادربرد چقدر تونستید خنکش کنید ؟
ضمنا من که هر کاری میکنم نمیتونم عکس های اون صفحه ای که گذاشتید رو ببینم . منظورم همونیه که میگید تا 60 - برده .
این بلاکی که گذاشتی رو هم درست میگی . فکر نکنم کسی بیاره تو ایران . دلیلش هم باید این باشه که این قطعه اگه اشتباه نکنم فقط برای striker II formula مناسب باشه . یعنی به هیچ مینبرد دیگه ای قابل اتصال نباشه . ولی شما بیشتر اطلاعات داری .
اگه اشتباه نکرده باشم این بلاک خوشگل 3 قطعه رو با هم خنک میکنه . NB و SB و MB . درسته ؟ اگه این طوری باشه که خیلی طرح باحالیه . منو گرفته . بزرگترین مزیتش هم اینه که دست و پا گیر نیست و فقط با 2 تا شلنگ سه قطعه رو خنک میکنه . دمت گرم . خیلی چیزای توپی داری ها . بازم از این عکس ها بزار . البته یه لطفی به بچه هایی که با دیال آپ میان بکن و حجم عکس ها رو کم کن . ابعادشون در حدود 10*10 سانتیمتر باشه فکر کنم خوب باشه .
خلاصه . به زودی ASUS ورشکست خواهد شد . :wink::1. (38): . البته هنوزم با وجود این آبرویی که ازش خواهد رفت از شرکتی مثل گیگا بایت خیلی سره . حد اقل 2 تا امکانات گذاشته روش .:lol:
فعلا بای تا اعلام ورشکستگی ASUS :wink:
نقل قول:
سلام عزیز .
اول اینکه چی شد بالاخره . از SLI چه خبرا ؟
یه بلایی سر این asus مادر مرده در آوردیم که نگو و نپرس . اول از همه این که آبروش رو توی کل جهان میبرم . دوم اینکه اونقدر باحال بود که دوباره تجربه اش کردم ( حالا تاپیکش رو که گذاشتم شما رو هم هوایی میکنه که برید از این کارای خطر ناک بکنید . ) . سوما اینکه دما رو بالاخره یه لطف خدا تونستیم بیاریم روی 50-60 . یعنی حدودا 15-20 درجه خنکش کردیم . فقط با یه کار خیلی کوچولو که به زودی میفهمید .
حالا می خوام بدونم شما با این همه فن گذاشتن روی مادربرد چقدر تونستید خنکش کنید ؟
ضمنا من که هر کاری میکنم نمیتونم عکس های اون صفحه ای که گذاشتید رو ببینم . منظورم همونیه که میگید تا 60 - برده .
این بلاکی که گذاشتی رو هم درست میگی . فکر نکنم کسی بیاره تو ایران . دلیلش هم باید این باشه که این قطعه اگه اشتباه نکنم فقط برای striker II formula مناسب باشه . یعنی به هیچ مینبرد دیگه ای قابل اتصال نباشه . ولی شما بیشتر اطلاعات داری .
اگه اشتباه نکرده باشم این بلاک خوشگل 3 قطعه رو با هم خنک میکنه . NB و SB و MB . درسته ؟ اگه این طوری باشه که خیلی طرح باحالیه . منو گرفته . بزرگترین مزیتش هم اینه که دست و پا گیر نیست و فقط با 2 تا شلنگ سه قطعه رو خنک میکنه . دمت گرم . خیلی چیزای توپی داری ها . بازم از این عکس ها بزار . البته یه لطفی به بچه هایی که با دیال آپ میان بکن و حجم عکس ها رو کم کن . ابعادشون در حدود 10*10 سانتیمتر باشه فکر کنم خوب باشه .
خلاصه . به زودی ASUS ورشکست خواهد شد . :wink::1. (38): . البته هنوزم با وجود این آبرویی که ازش خواهد رفت از شرکتی مثل گیگا بایت خیلی سره . حد اقل 2 تا امکانات گذاشته روش .:lol:
فعلا بای تا اعلام ورشکستگی ASUS :wink:
نه عزیز
دما ها هستند در صفحه ها
ولی از روی اواتار و امضاش گفتم
در تست ها تا -35 بود فکر کنم
دوم:اون سیستم من نیست
که دماشو بگم.
پل شمالی وجنوبی فقط
مادربورد از کجا اومد
عزیز در مورد عکس ها هم چون اون قطعه رو خواستم .با دقت ببینیم
بقیه رو می بینی لینکشو گذاشتم.
در مورد برد هم
عزیز من فکر کنم بهترین برد موجود
برای 780
است.
البته اگه evga 780i sli ftw
رو در نظر نگیریم
چون در فروم اکستریم سیسیتم تا 600 فرکانس مسیر داشت
برای اولین بار.برد evga رو میگم.
در مورد این برد هم بهت بگم
کلا چیپ انودیای 90 نا نو متری با لای 400 مگا هرتز گرماش کاملا ثابت شده است.
ولی فراموش نکن
همین چیپ تحمل حرارت رو بدون کوچکترین مشکلی تا 85 داره
البته
کمتر باشه بهتره.
تو در نظر بگیر کدوم مادربوردی حتی 100 هزار بالاتر
از همین ایسوس با 790i تونستن روی 500 به بالا مانور بدن.یعنی همیشگی.خوب عمرش پایین میاد.1333 برد مرجع کجا 2000 کجا
اصلا بردن فرکانس مسیر به اون حد کار درستی نیست.
در حالت عادی هم هیچ وقت از 75 بالاتر نمیره.
یکم بی انصافی می کنی.
برد ارمان بپرس بیشتر 500 حتما در دراز مدت ناپایدار خواهد بود.
رکورد ها هم که جای خودش
700 به بالا با هزار لوازمو و......
در مورد خنک کننده برد هم
ایا بقیه روی چنین بردی مس خالص بکار بردن.
بنظر من لزومی نداره
چون تاثیرش به نسبت قیمتش بالا نیست.
یعنی خود برد nvidia با فن 4000 تومانی شاید کمتر. بهتر نتیجه گرفته.
دوست عزیز من کلا اورکلاک سالم رو بیشتر قبول دارم
بهت قول میدم
شاید این برد رکورد زن خوبی نباشه
ولی بخاطر استفاده از مدار تغذیه بدون نقص در اور های معقول وطولانی مثلا همین اور من
حتی یکبار هم با صفحه مرگ مواجه نشده.
اینو بهت با اطمینان میگم
انواع تست ها رو کامل باهاش رفتم.
مدار تغذیه درست برای رم
خازن های جامد
اگه کارت صوتی رو هم که در فریم بازی ها تاثیر داره.البته در مقایسه با انبورد
در نظر نگیریم
از رقباش یه سر وگردن بالاتره.
این چیپ هم داغ هست ولی مزایای دیگه ای داره که من و شما بی بهره ایم
62 مسیر انتقال داده
بیشترین در جهان .
790 با 60
3way sli که رکورد جهان در دست این تکنولوژیه.با تمام ایراداتی که بهش وارده.
تازه چیز جدیدی نبوده که خریدی باید میدونستی
پل شمالی 680i
پل جنوبی 570i
و چیپ nforce 200
میمونه مادربورد بالا که اشاره کردم .چون evga هی طر احی بردهاش رو اصلاح میکنه.یکم الان جلوتره در تمام بردهاش.
همین رکورد جهان رو در تست های سه بعدی ببین با چه فرکانس مسیری زدن
با اون همه لوازم
که دماهای زیر صفر دارنو ....
بنظر من در مقایسه یکم بی انصافی میکنی.::1. (28):11():
اگه هم واقعا این همه دلخوری میتونی
با یکی دیگه عوض کنی
مثلا غول فرکانس مسیر
و چیپ خنک
بیواستار
t45
قیمت خوبی هم داره.:yes:
سلام .
بنده یه جورایی تو حرف کم آوردم . هیچ دفاعی ندارم . اطلاعات شما ماشاءالله خیلی قویه .
سعی میکنم زودتر عمس های مربوط به بردم رو بزارم . به نظرم خوب شده باشه .
فعلا
سلام
آقا یه بایوس جدید توی سایت asus دیدم . 1701 . نظرتون راجع بهش چیه ؟
و اما مورد اصلی که باعث شد الان پست بزنم .
دوستان اگه راهنمایی های خودشون رو راجع به اور شروع بکنن ممنون میشم . چون دیگه هم دماهای سیستم درست حسابی شده و هم ان شاءالله بنده امده ام که شروع کنم برای اور . ( البته باید شما کمکم کنید که آماده بشم )
پس لطف کنید و راهنمایی بفرمایید که برای اور cpu و ram هام چه کاری باشد انجام بدم . نشر خودم هم اینه که اول یه اور استیبل و خوب که همیشه و همه وقت بشه ازش استفاده کرد پیدا کنم بعد برم سراغ زدن رکورد خودم . یعنی پله پله برم جلو تا به مرحله ثبت رکورد در hwbot برسم .
درضمن . خواهشم از دوستان اینه که هم کاربردی توضیح بدن و هم جوری که منی که کاملا مبتدی هستم بتونم یاد بگیرم و خوب بفهمم .
ممنون
فعلا بای
با سلام
بایوس جدید برای باگ 9650 طراحی شده بیشتر در ویستا
به هنگام اور مشکل داشت.
اسیبل رم ها رو زیاد قبول ندارن
دوم هنوز هم روی حرف قبلیم هستم
زیاد اپدیت نکن
اگه مشکل نداری
اگه پردازنده رو عوض نکردی همون بایوس خوبه
قطعات رو یکبار دیگه بنویس با مشخصات کامل