الان که داشتم دوباره 1601 رو دانلود میکردم ( البته این دفعه از سایت خود asus ) به یه بایوس جدید تر برخوردم : 1602 . نظرتون راجع به این یکی چیه ؟ از نظر امکانات کاری به نظرتون این یکی چطوره ؟
فعلا
Printable View
الان که داشتم دوباره 1601 رو دانلود میکردم ( البته این دفعه از سایت خود asus ) به یه بایوس جدید تر برخوردم : 1602 . نظرتون راجع به این یکی چیه ؟ از نظر امکانات کاری به نظرتون این یکی چطوره ؟
فعلا
در مورد بهتر بودن ورژن بایوس که میتونین تو فروم های خارجی که تست کردن جستجو کنید یا منتظر بمونید Crosshair عزیز که همین مادربورد رو دارن نظر بدن ولی این سوالتون که از ویندوز آپدیت کنین نه خیر هیچ مشکلی نداره خیلی ساده هم هست
(اگه چیز خوب برای کولینگ NB پیدا کردی آقا منم طالب هستم البته فکر کنم اگر یه فن 12 با دور 2000 دقیقا جلوش بذاری دماشو شدیدا کاهش بده چون برای من که اینطوره و دمارو از 55~57 به 37~40 میرسونه)
سلام
HOOOOOOOOOOOOORA
Bios 1601 for Striker II Formula ........ UpDated:1. (5)::party:
بالاخره تموم شد
فقط یجوری بهم بگید که بفهمم موفقیتش 100% بوده . اگه 1602 بهتره هم بگید که اون رو آپ کنم .
فعلا بای تا ببینیم یاد میدید این رو بترکونیمش یا نه :wink::1. (38):
یعنی شایان و محمد جان باآپدیت بایوس مادربردتون ذره ای از دمای بالای NB کاسته نشد؟:1. (27):نقل قول:
من بایوسم ورژن 408 هست و از 307 به این نسخه آپدیت کردم که فایده ای نداشت
پس نشون میده این کولینگ الکی نیست اگر ترمومتر داری سنسورش رو میذاشتی روی این کولینگ مسی مانندنقل قول:
دما رو سنس می کرد می دیدیم واقیه یا مادربرد در سنس دما باگ داره ؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مجید جان ، هنوز قبول نداری که دمای هسته قطعه ، با دمایی که روی سینک توسط ترمومتر سنس میشه تفاوت زیادی داره ؟!نقل قول:
البته تا 10 درجه اختلاف رو میشه عادی دونست .
چرا قبول دارم ولی می خوام ببینم سینک با توجه به دمای 55 درجه هسته NB ؛ دماش چقدره ؟نقل قول:
شما دیگه بهتر از من می دونید که حتی وقتی یک چیپ مثلا دمای 60 درجه رو نشون میده توسط سنسور
بازم اختلاف دمایی بین سطح چیپ تا عمق چیپ وجود داره که این مسله بیشتر روی CPU ها درسته که اتلاف
انرژی ( یا همون سیگنال الکتریکی )به صورت حرارت باعث خطا یا به اصطلاح هنگ قطعه میشه
حالا منظورم از این حرف این بود که شاید این دمای 55 درجه NB باگ حرارت سنج قطعه باشه که این دما رو نشون میده
گفتم با ترمو متر تست کنند شاید اختلاف دمای سینک به مثلا 15 تا 20 درجه رسید اونوقت باگ حرارتی ثابت میشه !!
:1. (38):(حالابازم مهدی جون اگه دعوا داری بیا سر کوچه تون بهت بگم باگ حرارتی یعنی چی؟!):1. (38):
قربانت
مجید:11():
سلام .
آقا من که دما سنج دیجیتال ندارم که سنسورش رو بزارم روی هیت سینک .
یه چیز دیگه . یه فیلمی توی سی دی مین بود که اسمش بود : " battle " . دو نفر رو نشون میداد . یکی از مین های R.O.G استفاده می کرد . اون یکی از یه مین دیگه . اونی که ROG داشت چیپستش با واتر کولینگ به نام fusion block system خنک میشد . اون یکی با هزار جور فن و پنکه سیستمش رو خنک میکرد .
حالا داستان چی بود که این رو گفتم . قضیه اینه که NB block ی که استفاده کرده بود با همون هیت سینک NB به هم وصل بود . :1. (27): اگه تونستم ازش عکس میگیرم میزارم . ولی مطمئن باشید شما هم چشماتون 4 تا میشه . حال به نظر شما هیت سینک STRIKER II FORMULA هم همین طوری میشه . یعنی یه قسمت از ایت میخ مانند های روی هسیت سینک removable باشه و بشه روی همون قسمت ثابتش block رو نصب کرد ?
فعلا بای
نه مجید جان من خودم این وسیله رو ندارم ولی از یک نفر گرفتم و تست کردم که 5 ای درجه اختلاف داشت البته بدون تست هم مشخص بود چون وقتی دماش بالا میره و دست میزنی کاملا داغ هست!