الان که داشتم دوباره 1601 رو دانلود میکردم ( البته این دفعه از سایت خود asus ) به یه بایوس جدید تر برخوردم : 1602 . نظرتون راجع به این یکی چیه ؟ از نظر امکانات کاری به نظرتون این یکی چطوره ؟
فعلا
الان که داشتم دوباره 1601 رو دانلود میکردم ( البته این دفعه از سایت خود asus ) به یه بایوس جدید تر برخوردم : 1602 . نظرتون راجع به این یکی چیه ؟ از نظر امکانات کاری به نظرتون این یکی چطوره ؟
فعلا
|
دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط good_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس مادربورد همون 1601 که برات گذاشتم بهترینه.خصوصا برای پردازنده 6600
1602 کمی بهتر است ولی بیشتر بخاطر پردازنده جدیدی مثل 8600 کاربرد داره
اپدیت بایوس کار ریسک پذیریهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توصیه میکنم .کمتر انجام بدی
قطع برق و....چند مشکل دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از بایوس سعی کن اپدیت کنی همیشه.بهترین راهه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بجای هی اپدیت روی بهترین حالات ولتاژ و تایمینگ رم هات کار کن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وسعی کن با ولتاژ کم رو بتونی به پایداری مورد نظرت برسی
وتوصیه اخر
بدون خنک کننده برای مادربورد اصلا اور بالا رو بیخیال شو.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای بالای 70 درجه عمر مادربورد رو شاید به نصف کاهش بده.البته در اورکلاک طولانی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
راه ساده خنک نگه داشتن
چیپ striker II formula
از پردازنده واجبتره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
Majid OC (20-10-08)
و این هم بیشتر بدرد اقا مجید میخوره
من که قاطی کردم.ولی فکر کنم خوب توضیح داده.با هزینه وغیره
اره مجید جون کاره خودتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو کارگاه شلوغ اقا
striker 2 formula
q6600
نتیجه
تا
-60درجه
http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=193907
http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=199407
http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=203509
آخرین ویرایش توسط CROSSHAIR در تاریخ 20-10-08 انجام شده است
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
Majid OC (20-10-08)
کاش ایران بود
aqua computer
http://www.watercooling.de/catalog/c...b2590bc4ad2cbe
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
Majid OC (20-10-08), Musketeer™ Pro (27-10-08)
در مورد بهتر بودن ورژن بایوس که میتونین تو فروم های خارجی که تست کردن جستجو کنید یا منتظر بمونید Crosshair عزیز که همین مادربورد رو دارن نظر بدن ولی این سوالتون که از ویندوز آپدیت کنین نه خیر هیچ مشکلی نداره خیلی ساده هم هست
(اگه چیز خوب برای کولینگ NB پیدا کردی آقا منم طالب هستم البته فکر کنم اگر یه فن 12 با دور 2000 دقیقا جلوش بذاری دماشو شدیدا کاهش بده چون برای من که اینطوره و دمارو از 55~57 به 37~40 میرسونه)
good_punisher (12-09-08)
|
یعنی شایان و محمد جان باآپدیت بایوس مادربردتون ذره ای از دمای بالای NB کاسته نشد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
good_punisher (13-09-08)
سلام
HOOOOOOOOOOOOORA
Bios 1601 for Striker II Formula ........ UpDatedبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاخره تموم شد
فقط یجوری بهم بگید که بفهمم موفقیتش 100% بوده . اگه 1602 بهتره هم بگید که اون رو آپ کنم .
فعلا بای تا ببینیم یاد میدید این رو بترکونیمش یا نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من بایوسم ورژن 408 هست و از 307 به این نسخه آپدیت کردم که فایده ای نداشت
آخرین ویرایش توسط Dark Devil در تاریخ 12-09-08 انجام شده است
Majid OC (13-09-08)
پس نشون میده این کولینگ الکی نیست اگر ترمومتر داری سنسورش رو میذاشتی روی این کولینگ مسی مانندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دما رو سنس می کرد می دیدیم واقیه یا مادربرد در سنس دما باگ داره ؟!
good_punisher (13-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks