تنها گزینه ای که اونجا فعاله و قابل تغییر هست HT moltiplier هست که روی 12X هست
تنها گزینه ای که اونجا فعاله و قابل تغییر هست HT moltiplier هست که روی 12X هست
|
|
آقا یه بنچمارک بگیرم ببینم سرعت سی پی یوی من خوبه یا نه؟
اگه سرعتش از حد نرمال بالاتر باشه و نمره ی بالاتری به نسبت مدلای مشابه با تنظیمات دیفولت بگیره معلوم میشه که اور شده دیگه درسته؟(حالا چجوری اور شده رو دیگه من نمیدونم)
فقط موندم با جه برنامه ای بنچمارک بگیرم؟
واز کجا بفهمم نمرم از حالت عادی بالاتره یا نه؟
سلام
پردازنده 8320 دارای کلاک دیفالت 3.5 گیگاهرتز و توربو 4 گیگاهرتز است
به عبارتی اگر دمای پردازنده و ولتاژهاتون مناسب باشه سیستم بصورت اتوماتیک پردازنده تا 4 گیگاهرتز آورکلاک میکند ( در حالت دیفالت )
برنامه core temp ظاهرا با این سری پردازنده همخوانی ندارد و نمیتواند دماهای صحیح را نشان دهد
بهتر است به جای این برنامه و برنامه های فشار همانطور که امید جان گفتند از aod استفاده کنید که برنامه بسیار کاملی برای پردازنده های amd است
با این برنامه هم میتونید ولتاژ و فرکانس را تنظیم کنید هم تست پایداری بگیرید و هم دمای هسته ها را مشاهده بفرمائید
alksdj (23-11-14), AMD>INTEL (23-11-14), MAZY (23-11-14), mehrdad_ab (23-11-14), مهدی بهادرفر (23-11-14)
دقیقا حرفتون درسته چون تو دفترچه مادربردم هم یه همچین امکانی رو توضیح داده بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط من نمیدونم چرا بدون فشار هم سی پی یوی من رو 4 گیگاهرترز هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با برنامه CPUID HWMonitorPro هم تست کردم.
دمارو حالت عادی بین 19 تا 22 درجه هست.
seyed mamali (23-11-14)
دمای CPU شما فوق العادست...فکر کنم بتونی یه اورکلاک درست و حسابی ازش بگیری...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم اون 93 درجه دمایی هست که هسته ها میتونن تحملش کنن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به احتمال قوی دمای فعلی CPU شما نیست...
tj.max 90 یعنی حداثر دمایی که هسته هایCPU شما قادر به تحمل اون هستند90هست...یعنی اگه دما 91 بشه هسته ها خاموش میشن....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتوجه به دمای خیلی خوب CPU....فکر کنم اورکلاک مقدورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید از کولینگت خیلی متشکر باشی...
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 23-11-14 انجام شده است
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
MAZY (23-11-14)
|
|
اها پس خیالم راحت شد اون حداکثر دمای قابل تحمل بود که 90 بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط موندم چرا اکثر گزینه ها تو برنامه aida64 غیر فعال بودن و تغییری نمیشد توشون اعمال کرد تا بشه سی پی یو رو اور کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم تست باHWMonitorProنو حالت فشار با برنامه wPrime
http://www.img2.shahrsakhtafzar.com/...8490725140.jpg
آخرین ویرایش توسط MAZY در تاریخ 23-11-14 انجام شده است
تواین تصویر که دمای CPU خیلی عالیه؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس چرا با Core Temp اونجوری بود؟؟؟
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
MAZY (23-11-14)
آقا امید تو این سایت تاپیکی نیست که بچه ها بنچمارک از سی پی یو هاشون گذاشته باشن؟
اگه نیست شما این تاپیکو میزنین؟
اینجوری میشه قدرت سی پی یو های مختلف رو با هم مقایسه کرد.
در ضمن به نظرم نتایچ تست با 3D mark 2013 هم جاش خیلی خالیه.
من یه سرچی زدم نه تنها تو این سایت بلکه هیچ کجای دیگه ندیدم با 3D mark 2013 که آخرین ورژن این برنامه هست تست گذاشته باشن.
هر چی هم بوده با نسخه های قدیمی بوده.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks