سلام به همگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده نبودم و دیر جواب می دمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مونیتورم مشکل پیدا کرده و فرستادم گارانتی و تا یکی ، دو هفته دیگه فکر نمی کنم بیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش هم که امتحاناتم هست و کامپیوتر تعطیله و میره تا بعد امتحانات (یکماه یا یک ماه و نیم دیگه)
این آخرین پستم هست تا اون موقع برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس تا اونموقع فعلا اور تعطیلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دوباره الان چک کردم نوع سی پی یو هم انتخاب شده منظور شما کدوم قسمت هست؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون رکورد رو خودم ثبت کردم عزیز!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی با Wprim یک تست در FSB 510 ،گرفتم
ولی گفتم با شه 520 رو پایدار کنم بعد اون رو بگذارم
البته فعلا که تعطیل شد
فعلا خداحافظ همگیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks