برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه فن لپ تاپ من بالاست ( هوای گرم از بالای کیبورد خارج میشه )
کول پد مناسب با خروجی هوای لپتاپ باشه تاثیر داره . مخصوصا مدلهای المینیومیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammadh22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه فن لپ تاپ من بالاست ( هوای گرم از بالای کیبورد خارج میشه )
|
سلام سی پی یو من اینه+amd athlon 64 x2 5000این خلاصشه اخر ولتاژش چیه یعنی ولتاژو ببرم بالا اورکلاک کردم؟
فرستاده شده از B732ِ من با Tapatalk
یعنی تا کجا بیارمش بالا
بیارمش بالا اورکلاکدشده؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 26-03-16 انجام شده است
استاد امید سلام حداکثر ولتاژ 9590 روهم زحمت میکشی
اورکلاک یعنی بالا بردن سرعت کلاک پردازنده نه ولتاژ دادن به پردازنده . برای اورکلاک باید cpu ht را بالا برد . راهنمایی اورکلاک این پردازنده ها در سایت شهر سخت افزار وجود دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mirshekar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه این صفحه رو لینکشو بدید که بتونم این سی پی یو رو اورکلاک کنم
DOOM999 (26-03-16)
|
در پردازنده های fx ولتاژ به میزان بالا توسط AMD بالا برده شده .بالا بردن ولتاژ کار بیش از این همراه با ریسک هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (26-03-16)
آموزش اورکلاک سیستم های مبتنی بر پردازنده های AMDبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mirshekar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (26-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks