seyed mamali (11-11-14), مهدی بهادرفر (11-11-14)
اون باید داغ باشه مشکلی نیست . کلا وقتی هیت سینک داغه یعنی کارشو خوب انجام میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (11-11-14), مهدی بهادرفر (11-11-14)
آخ خدارو شکر امید جان این مادربرد بسوزه دیگه من به جای کامپیوتر تو اتاقم شمع روشن میکنم...
حالا پاورم خوبه:ولتاژ رسانیش خوبه(مخصوصا به CPU)?
SajjadKhati (12-11-14)
بله مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (11-11-14), SajjadKhati (12-11-14), seyed mamali (11-11-14), مهدی بهادرفر (11-11-14)
سلام دوستان من یه سی پی یو اینتل با مشخصه g620 i5-3340 چهار هسته ای دارم میزان ولتاژ و حد اکثر دمایی که میتونه تحمل کنه رو میخوام. با تشکر.
منظورت Core i5-3340M ?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط meisamac130 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده های این سری ماکزیمم 70 درجه تحمل دارند .
سلام سی پیوcore 2duo e6850دارم یکمی بایوسو دسکاری کردم. حداکثر ولتاز هسته همونvcoreباید چند ولت باشه؟این ولتاز همونvidهست؟ از طریق نرم افزار هاردوار مونیتور چک کردم ماکزیمم ولتاز هسته به 1.36 میرسه مشکلی نداره؟ نهایتا تا چند بره مشکل زا نیست؟ ممنون.
آخرین ویرایش توسط ارمین خان در تاریخ 30-06-15 انجام شده است
|
ولتاژ این پردازنده از 0.85V - 1.5V میباشد . شما دما رو کنترل کنید تا 1.5 مشکل نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ارمین خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارمین خان (30-06-15)
ممنون دماش الان 23 درجه سانتیگراده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام CPU من Core i5 4690K هستش میخواستم حداکثر دماش روبدونم و اینکه من یک کولر Enermax ETS-N30-HE دارم اگه بخوام اور کلاک کنم این کولر کافیه یا یه کولر دیگه بخرم مدل کولر پیشنهادیتونم بگین.
ماکزییمم 72.72°Cبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arvin.rog برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks