پاسخ: نوع Cpu از شما ، حداکثر دما و ولتاژ از ما !
نقل قول:
ناشناختس:
روش نوشته:ACBel CEZ 550
آقا فکر کنم بدبخت شدم الآن در کیسو باز کردم همه ی قطعه ها یخه یخه ولی وقتی دستمو گذاشتم رو چیپست مادربرد نزدیک بود دستم بسوزه تورو خدا بگو چیکار کنم؟
منظورم از چیپست مادر برد اون قرمزس:(مدل مادربرد:gigabyte h81m s2pv)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اون باید داغ باشه مشکلی نیست . کلا وقتی هیت سینک داغه یعنی کارشو خوب انجام میده
آخ خدارو شکر امید جان این مادربرد بسوزه دیگه من به جای کامپیوتر تو اتاقم شمع روشن میکنم...
حالا پاورم خوبه:ولتاژ رسانیش خوبه(مخصوصا به CPU)?
نقل قول:
آخ خدارو شکر امید جان این مادربرد بسوزه دیگه من به جای کامپیوتر تو اتاقم شمع روشن میکنم...
حالا پاورم خوبه:ولتاژ رسانیش خوبه(مخصوصا به CPU)?
بله مشکلی نیست .
سلام دوستان من یه سی پی یو اینتل با مشخصه g620 i5-3340 چهار هسته ای دارم میزان ولتاژ و حد اکثر دمایی که میتونه تحمل کنه رو میخوام. با تشکر.
نقل قول:
سلام دوستان من یه سی پی یو اینتل با مشخصه g620 i5-3340 چهار هسته ای دارم میزان ولتاژ و حد اکثر دمایی که میتونه تحمل کنه رو میخوام. با تشکر.
منظورت Core i5-3340M ?
پردازنده های این سری ماکزیمم 70 درجه تحمل دارند .
سلام سی پیوcore 2duo e6850دارم یکمی بایوسو دسکاری کردم. حداکثر ولتاز هسته همونvcoreباید چند ولت باشه؟این ولتاز همونvidهست؟ از طریق نرم افزار هاردوار مونیتور چک کردم ماکزیمم ولتاز هسته به 1.36 میرسه مشکلی نداره؟ نهایتا تا چند بره مشکل زا نیست؟ ممنون.
نقل قول:
سلام سی پیوcore 2duo e6850دارم یکمی بایوسو دسکاری کردم. حداکثر ولتاز هسته همونvcoreباید چند ولت باشه؟این ولتاز همونvidهست؟ از طریق نرم افزار هاردوار مونیتور چک کردم ماکزیمم ولتاز هسته به 1.36 میرسه مشکلی نداره؟ نهایتا تا چند بره مشکل زا نیست؟ ممنون.
ولتاژ این پردازنده از 0.85V - 1.5V میباشد . شما دما رو کنترل کنید تا 1.5 مشکل نیست .
نقل قول:
ولتاژ این پردازنده از 0.85V - 1.5V میباشد . شما دما رو کنترل کنید تا 1.5 مشکل نیست .
ممنون دماش الان 23 درجه سانتیگراده.
سلام CPU من Core i5 4690K هستش میخواستم حداکثر دماش روبدونم و اینکه من یک کولر Enermax ETS-N30-HE دارم اگه بخوام اور کلاک کنم این کولر کافیه یا یه کولر دیگه بخرم مدل کولر پیشنهادیتونم بگین.
نقل قول:
سلام CPU من Core i5 4690K هستش میخواستم حداکثر دماش روبدونم و اینکه من یک کولر Enermax ETS-N30-HE دارم اگه بخوام اور کلاک کنم این کولر کافیه یا یه کولر دیگه بخرم مدل کولر پیشنهادیتونم بگین.
ماکزییمم 72.72°C