پاسخ: سوالاتي از جنس اورکلاک
نقل قول:
هرکجا سوتی هست...stream جان اونجا هست!:1. (38):
بله...فرمایش شما کاملا صحیح...ولی بازم مطمئنم که رمها از مادربرد قدیمی ترند...اینارو 6 ماه پیش خریدم و به احتساب اینکه 1 ماه تو مغازه طرف و یک ماه هم روی دریا از امریکا به انفورماتیک گستر مونده باشه میشه هشت ماه... و این بیشتر از عمر مادربردیه که چیپش 5 ماهه اومده و منم 1 ماه پیش خریدمش!:wink:
استدلال جالبی بود! :cool:
ولی آپدیت کردن بایوس مادربردهای ASUS از نوشتن این استدلال هم ساده تر بود و هم کمتر وقت می گرفت!
چند آپدیت آخر بایوس P5Q Deluxe بیشتر روی Compatibility حافظه ها و مادربرد مانور داده شده. چون CPUZ هم Timing Table ات رو درست نشون نمیده میشه نتیجه گرفت آپدیت بایوس کاری بس نکو بیده!
با سلام خدمت دوستای گل
آقا ما این پردازنده amd5200+ x2 بنده خدارو مقدار کمی اور کردیم یعنی 20% و به همین مقدار رم هم اور شد با ولتاژ 1.4 برای پایدار نگه داشتنش دما هم با تکنیک هایی که زدیم بالا نرفت از 60:1. (38):
از اینا بگذریم تست super pi و wprime رو راحت میزنه ولی در 3dmark06 سیستم در مرحله اول کرش میکنه و صفحه آبی و بعد رستارت چه کنم این مشکل حل شه؟
در ضمن با 2 حالت مختلف هم امتحان کردم برای رم یکبار رم رسید به 950 و یکبار هم به 750 ولی بازم همون آشو کاسست
ولتاژ رو هم بسی بالا بردیم ولی دردی دوا نکرد :lol:
از اساتید بزرگوار درخواست کمک دارم:1. (38):
نقل قول:
با سلام خدمت دوستای گل
آقا ما این پردازنده amd5200+ x2 بنده خدارو مقدار کمی اور کردیم یعنی 20% و به همین مقدار رم هم اور شد با ولتاژ 1.4 برای پایدار نگه داشتنش دما هم با تکنیک هایی که زدیم بالا نرفت از 60:1. (38):
از اینا بگذریم تست super pi و wprime رو راحت میزنه ولی در 3dmark06 سیستم در مرحله اول کرش میکنه و صفحه آبی و بعد رستارت چه کنم این مشکل حل شه؟
در ضمن با 2 حالت مختلف هم امتحان کردم برای رم یکبار رم رسید به 950 و یکبار هم به 750 ولی بازم همون آشو کاسست
با Orthos یه تست اول از CPU و بعد از Ram بگیر ببین تو کدوم تست Error میده :wink:
تست های OCCT هم بسیار عالی و البته سنگین هست :11():
نقل قول:
با سلام خدمت دوستای گل
تو همین حالتی که میگی نیمه STABLE هست ، بوت کن و یه شات از تب های Memory , SPD , Mainboard و CPU نرم افزار CPU-Z بگیر .
نقل قول:
با سلام خدمت دوستای گل
در اور سیستم با کوچکترین ناپایداری این طور میشه
نباید به اشتباه بیفتی
اگه تست ها رو جواب داده
یک نگاهی به کارت گرافیک و درایور و اور کارت بکن
چون ناپایداری کوچکی از کارت سیستم رو از استیل خارج میکنه
که در حالت بدون اور ممکنه این کارو نکنه
و یا تعدادش کمتر باشه
خصوصا تستت هم گرافیکیه
روی پردازنده هم فشار زیادی میاره
بس فرکانس مسیر کارت رو هم از اتوماتیک خارج کن .
1 :تعداد فایل پیوست
اینم استاد عکسی که خواسته بودین
جالب اینجاست قبلا چیپ مادربوردم ultra بود و الان sli :1. (38):
نقل قول:
اینم عکسی که خواسته بودین
شما رم ها رو به صورت Single Chanel بچین ، دوباره تست کن . ضمنا رم ها رو وقتی با فرکانس کمتر از فرکانس نامی هم بایاس می کنی در صورتی که تایمینگ خیلی بالا باشه ، باز هم ممکنه باعث ناپایداری بشه .
vcore تو این تصویری هم که گذاشتی خیلی کمه ، VID 1.475V رو برو تو کارش . اگه مشکل حرارتی محدودت میکنه که اون دیگه بحث جداگانه داره .
نقل قول:
اینم استاد عکسی که خواسته بودین
درسته m2n-e توانایی این رو داره که شما بتونی با عوض کردن اسلت پی سی ای 1 و تبدیل به 16 می تونی به صورت اس ال ای استفاده کنی
سلام :
ادامه تايپيک نيمه منحرف شده : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دما در حدي است که دست روش بزاري قشنگ دستت مي سوزه و اوف ميشه !
گفته مجيد رو قبول دارم بايد يک بار با اين CPU يک رکورد باLN2 ثبت کنم و ببوسم بزارمش کنار !:1. (38):
امير تو کيس من جاي سوزن انداختن نيست ، بعد يک فن بزام روي اون مدار :1. (23):
سيستم رو بيرون کيس تست کردم و باز هم انقدر داغ بودند که يک فن 12 سانتي 480 ميلي آمپر از
پسشون بر نيومد !!!
نقل قول:
سلام :
ادامه تايپيک نيمه منحرف شده :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دما در حدي است که دست روش بزاري قشنگ دستت مي سوزه و اوف ميشه !
گفته مجيد رو قبول دارم بايد يک بار با اين CPU يک رکورد باLN2 ثبت کنم و ببوسم بزارمش کنار !:1. (38):
امير تو کيس من جاي سوزن انداختن نيست ، بعد يک فن بزام روي اون مدار :1. (23):
سيستم رو بيرون کيس تست کردم و باز هم انقدر داغ بودند که يک فن 12 سانتي 480 ميلي آمپر از
پسشون بر نيومد !!!
فکر می کنم بهر حال بیرون از کیس بهتر باشه... اگه 1 فن هم جواب نداد سعی کن از 2-3 تا فن با دور بالا استفاده کنی که هوارو بهتر برسونن...
اما یه نکته البته جسارته عفو کنید...!
مین هایی که سینک های جدا دارن بیشتر داغ می کنن... خصوصا بین پل شمالی و Pvm
مین هایی که از Heat pipe استفاده می کنن دفع گرمایی بهتری دارن...
و این شکل از مین ها واسه ترکوندن (هر نوعی از پردازنده ها) کاربرد فراوان دارند...!!!:1. (38):
فکر می کنم این آخری کارتو راه بندازه...:lol:
پاورقی...!!!!!
البته دوستان چون عکس های Asus در دسترس نبود از این عکس ها استفاده شد وگرنه شما می تونید p5k-e و p5k-e Wi Fi رو تجسم کنید با قابلیت های خیلی بیشتر...:1. (38):