سيستم پايپ اولين بار توسط abit روي بردها به كار گرفته شده به نام OTES .
Printable View
سيستم پايپ اولين بار توسط abit روي بردها به كار گرفته شده به نام OTES .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با سلام به همه دوستان...
راستش من بدجوری به مشکل خوردم...!! راهنمایی کنین ممنون می شم...:1. (21):
من به باس 520 خیلی راحت رسیدم...!!!
E6550 @ 3640 v: auto
Ocz Gold 800 cl5 @ 1040 5-5-5-15 v: 2.30
NB v: auto
ولی بالاتر نمی ره... یعنی جواب نمی ده...!!
در همین فرکانس من ناپایداری ندارم ولی وقتی که با Occt تست استرس رم می گیرم ارور می ده...! می گه ارور شناسایی شد...!!!
ولتاژ 2.35 هم واسه رم می دم ارور صفحه آبی می ده در لود ویندوز ویستا...!!
در این حالت به NB ولتاژ 1.7 هم می دم بازم تاثیری نداره...
حالا این زیاد مهم نیست...!!! با همون ولتاژ 2.3 کار میکنه...!
مشکل اصلی از باس 530 شروع می شه...
با ولتاژ 2.35 واسه رم سیستم بوت می شه لودینگ ویستا رو هم رد می کنه ولی وقتی که می خواد وارد ویندوز شه صفحه آبی میاد...!!
جالب اینجاست که با ولتاژ 2.4 واسه رم اصلا به لودینگ نرسیده ارور صفحه آبی میده...!!!!!!!!
یه جور دیگه هم تست کردم...
تایمینگ رو زیاد کردم رو 18-6-6-6 گذاشتم ولی سیستم اصلا بوت نشد....!!!
بار دیگه در همون تایمینگ 18-6-6-6 به رم ها ولتاژ 2.3 دادم ولی بازم هیچی...
به NB ولتاژ 1.7 هم دادم ولی بازم هیچی...
فکر نمی کنم به FSB Wall رسیده باشم آخه با 530 بوت می شه!!! احتمال محدودیت رمها بیشتره به نظرم...؟؟؟
این مشکل می تونه ربطی به ولتاژ cpu داشته باشه...؟؟؟ در این فرکانس اکثرا دیدم که ولتاژ 1.5 دادن...؟؟؟
با سپاس بی کران...:11():
نقل قول:
شما MP پردازنده رو بزار روی 6 و با همون Vcore بالا بیا . اگه باز هم Occt خطا شناسایی کرد ، یقین داشته باش که رم شما محدودتون میکنه .
بابا خداييش يه كم هم به ما ياد بديد ...... چجوري اينقدرFSB رو بالا مي بريد ؟؟!!! كف كرديم ..........:gasp:
با این وجود اگه من به باس 530-540 با P35 برسم باید کلی خوشحال شم...؟؟؟
می دونستم بوردم خیلی باحاله ولی نه دیگه این قدر...!!! :1. (38):
هرچند من دنبال Max Clock بودم نه Max FSB
دوست عزیز کلا اورکلاک خودش کار پر ریسکی به شمار میاد و رسیدن به FSB بالای 2000 پر ریسک تر...!!!نقل قول:
برای این کار باید از قطعات سیستمت مطمئن باشی و حد نهایی ولتاژها واسه هر قطعه هم باید دستت باشه...
چون ممکنه تنها واسه زدن یه رکورد با یه ولتاژ اضافی قطعه ای از سیستم رو از دست بدی...
از دوستان هم بپرسی کمتر کسی این کارو توصیه می کنه...!!
ولی واسه اینکه به جوابی که می خوای برسی:
اول تو اینترنت بگرد دنبال ماکزیمم FSB واسه مین بوردت...
بعد بیشترین باسی که واسه cpu خودت ثبت شده با کولر نه با نیتروژن...!!!!:1. (38):
اگه از رم با فرکانس 800 استفاده می کنی دنبال ماکزیمم ولتاژ و فرکانسی که کار کرده بگرد...
رم با فرکانس 1066 خیلی می تونه کمکت کنه! متاسفانه مال من 800 هست و در اور خیلی محدودم می کنه... (اذیت می کنه!!)
بعد از اطلاع از همه اینها می تونی دست به کار بشی...:1. (21):
در رسیدن به FSB بالا ، در وحله اول پردازنده تعیین کننده هست . شما با بهترین مادربورد حال حاضر در تحمل FSB ( BIOSTAR TPOWER 45)l هم نمیتونید برای مثال با E5200 به FSB 400MHZ برسید !! در صورتی که تمام مادربورد های P45 تا FSB 400MHZ رو به صورت رسمی پشتیبانی می کنند . وگرنه من به شما قول می دم با یه مادربورد 80 ، 90 تومانی ، مثل Gigabyte P31 DS3L هم با چیپست P31 با کولینگ NB خود مینبورد با یه پردازنده E8xxx میشه به FSB 500MHZ هم رسید .نقل قول:
لينك زير حاوي اطلاعات درجه حرارت قابل تحمل براي CPU هاي مختلف هست . به نظر من خيلي خوبه بدونيم درجه تحمل دماي CPU كه روي سيستم چقدر هست :
Maximum CPU Temperature
من با این برد عجیب به بن بست خوردم
با ضریب 6 پردازنده ای میزان 490 FSB بیشتر نمیتونم بالاتر برم با ضریب 8.5 پردازنده هم همینطوره بیشتر نمیشه این به برد برمیگرده یا به پردازنده؟
منوی عجیبی داره من نمیدونم باید چکار کنم از دوستان کسی P5Q Deluxe اگر داره تنظیمات ستاپ رو برای من بگذاره اگر ممکنه در حالت MAX FSB
متشکرم
دقیقا کدوم آبشن ها رو تغییر دادی ؟ چه قدر ؟ آخرین پروفایلت چی بوده ؟نقل قول: