دوست عزیز کیس من فول تاور نیست اگه فول تاور میگرفتم به راحتی فن های cpu درون کیس قرار میگرفت پولم نرسید فول ناور بگیرم خیلییی گرون بود
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز کیس من فول تاور نیست اگه فول تاور میگرفتم به راحتی فن های cpu درون کیس قرار میگرفت پولم نرسید فول ناور بگیرم خیلییی گرون بود
اورکلاک رو همیشه فعال نباشه مشکلی پیش نمیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sali.1000i برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مثلا روی حالت اورکلاک چند ساعت میتونم رندر بگیرم که مشکلی پیش نیاد .دما روی چند درجه باشه خوبه ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شماره تلفنتون رو هم بدید بیزحمت لپ تابم تعمیر میخواد شما انجام میدید ؟؟
باید دما رو زیر نظر داشته باشید . درباره اطلاعات تماس هم تو pm با من هماهنگ کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sali.1000i برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (15-08-15)
کاربر شهرسختافزار
خوب دوست عزیز دما از چند درجه نباید بالا بره ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه هم لینکی دارید که توضیح داده شرایط دمای مناسب رو لطف کنید بدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالای 65 درجه نباید بره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sali.1000i برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (15-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks