میکائیل جان ادیت کردم این گزینه باید enable باشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لود لاین کالیبریشن افت فشار ولتاژ زیر لود سی پی یو را جبران میکند .
مثلا وقتی ولتاژ سی پی یو را روی 1.35 قرار میدهید اگر این گزینه فعال نباشد در لود سنگین ولتاژ سی پی یو افت پیدا کرده و مقداری کم میشه و تا میزان 1.31-1.32 کم میشود که احتمال اینکه با این افت ولتاژ سیستم unstable بشه هست . با فعال کردن این گزینه که در بردهای مختلف میزانش فرق میکند و در بردهای جدید میزانش با % یا low & high& extreme &... تعریف شده این افت ولتاژ توسط برد جبران میشود .
به همین دلیل هم وقتی این گزینه فعال باشد در CPU-Z میزان ولتاژ مقداری بالاتر از ولتاژ ست شده در بایوس نمایش داده میشود .
خواهش میکنم عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیرحسین جان من برای دل خودم اور میکنم نه برای رقابت آن هم با هموطنم . اگر قرار باشد رقابتی هم باشد قطعا با هموطنم نیست و با بیگانگان خواهد بود.
من خودم موقع تست گرفتن گزینه CPU PLL Voltage را تا مرز 1.85-1.9 و FSB Termination Voltage را تا 1.54-1.58 و NB Voltage را تا 1.48-1.52 افزایش میدادم .
البته این موارد در سی پی یو های مختلف عملکرد مختلفی خواهد داشت .

Bookmarks