با سلام
من هم این موفقیت رو به شما تبریک می گم و باید شاهد سایر تست هاش هم باشیم اقا مهدی فقط سی پی یو زی که کمه !! :دی اما جدایی از شوخی برای اولین بار کار با نیتروژن رکورد خوبی هست و بتون تبریک می گم
چند تا نکته دیدم که شاید رعایت کردنشون باعث پیشرفت شما بشه:
برای عایق بندی می بایستی حتمی از دستمال کاغدی که قدرت جذب اب بالای داشته باشه استفاده کنید مواردی هست که سی پی یو در لود سنگین قرار می گیره و باعث میشه دمای پات بالا بره و باعث ایجاد شبنم روی عایق بندی میشه که خیلی خطرناک هست!!
استفاده از فوم های مخصوص با قطر بیشتر از 1.5 سانت برای کانتینر و به جای ابری هست که شما در عکس استفاده کردید در صورتی که نمی دونید از کجا تهیه کنید یا امکان تهیه کردن براتون موجود نیست پیغام بدید تا در موردش صحبت کنیم
استفاده از خمیر سیلیکون مرغوب - تست های مثل سی پی یو زی خیلی مهم نیستند اما تستهایی مثل Wprime و یا تست های 3d به طور حتم می بایستی از خمیر های حرارتی استفاده کنید که انتقال حرارت بالا داشته باشند و یخ هم نزنند این کار باعث میشه تست ها به صورت استیبل پاس بشند و شما نیتروژن کمتری مصرف کنید
چیزی که من در عکس دیدم شما پات رو فیکس نکرده بودید ( با چهار پیچ نبسته بودید) این کار یک لازمه هست که پات کاملا فیکس بشه چون دما می تونه سیستمتون رو فوق العاده از حالت استیبل بودن در بیاره
ضمن اینکه شما می بایستی بعد از تمامی کار ها دور کانتینر عایق بندی شده و روی مادربورد رو به حالت وکیوم در بیارید که از کندانس گاز نیتروژن روی بنده کانیتنر جلوگیری کنید این کار شما رو از شر قطران نیتروژن روی سی پی یو رهایی میده و شما می تونید با خیال راحت به تست هاتون ادامه بدید.
امیدوارم که نکته ها باعث پیشرفت بشه
این هم نمونه هایی باری اشنایی بیشتر با چیز هایی که توضیح دادم امیدوارم مفید واقع بشه سوالی هم بود من در خدمتم عزیز:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم در تست های بعدی موفقیت های بیشتری رو کسب کنی
باز کارت عالی بود موفق باشی

Bookmarks