سلام
تبریک میگم به اقا مهدی عزیز و همچنین امیر حسین گرامی.
واقعا این رکورد گیری در این شرایط خاص و گرانی های سرسام اور و عدم در اختیار داشتن و در دسترس بودن تجهیزات لازم(اگه هم باشه با هزینه بالا)کار هرکسی نیست.
دست یافتن به رکورد دنیا اگه بچه های ایرانی مثل کلاکرهای سطح اول دنیا به همون میزان امکانات و قطعات لازم به وفور و ارزان دم دستشون باشه خیلی راحته و زیاد غیر ممکن نیست..
خدا و شکر اولین پستم رو با تبریک موفقیت تیم سایت باز شد
بازم تبریک به دوستان و تیم شهرسخت افزارتشکر می کنم لطف دارید به بنده
منم عضویتتون رو تبریک می گم و امیدوارم تداوم داشته باشه فعالیتتون در این فروم
مهدی جان از دور دستی در آتش داشتید و ما خبر نداشتیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با ارزوی موفقیت روز افزون برای شما و تمامی ایرانیان هنرمند.(اورکلاک هنر هست)
تبریک میگم مهدی جان، تبریک به شما و دوستانی که تو این امر همکاری داشتن ، منتظر رکوردهای بعدی هستیم ...
با درود
بنده هم در همینجا به شما عزیزان تبریک عرض کرده و خسته نباشید میگم .
به امید ثبت رکوردهای متداوم در ادامه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
----------------------------------------
عالی بود مهدی و امیر حسین جان ......
به امید ثبت رکورد های بهتر ....
موفق باشیآقا عالی بود..
دمتون گرم.دوستان تشکر می کنم بنده رو خجالت زده کردین
آقا نیما تشکر می کنم ما همیشه مدیون شما و بچه های تیم هستیمقا دستمریزاد به جفتتون و خسته نباشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم در همه مراحل زندگیتون همیشه موفق باشید
امیدوارم شما هم همیشه موفق باشید
داداش های گلم مهدی و امیر حسین عزیز گل کاشتین عزیزان پرچم بالاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------
من موندم این P5Q deluxe فقط جام جهانی دومیدانی روش برگذار نشده :دی عجب چیزی هستش :دی
برعکس rampage توی هفته اول به باد فنا رفت LOL
پ.ن: مهدی جان از طرف من P5q رو ببوس
شوخی بود
زحمتی که کشیدین واقعا ارزش داشته که رکورد خوبی بزنی
تشکر محمد علی جان
در کل باز همه دوستان تشکر می کنم

Bookmarks