سلام
به هر دو دوست عزیز بابت ثبت این رکورد تبریک میگم و واقعا این حرکت قابل تحسین بوده و از نظر من شروع رویائی محسوب میشه، به واقع نتونستم جلوی خودم را بگیرم و عنوان نکنم .
اینطور که از ظواهر مشخص هست دست یافتن به WR این چیپ دور زا دسترس نیست ( هر چند که به نظر من این سابمیت و این نتیجه از WR ارزشمند تر هست و جای تحسین دارد )
چند نکته که به ذهن من میرسه را عنوان میکنم امیدوارم مفید واقع شود ( هر چند که دوستان با تجربه تر از من هستند و شاید در حضور آنها این حرکت من نوعی جسارت محسوب بشه و از این بابت پیشاپیش عذر خواهی میکنم )
- برای راحتی کار و صرفه جوئی در وقت و هزینه و .... سی پی یو های 775 را ابتدا رو ایر و با یک کولر مناسب و با مولتی 6 تست کنید و پروفایل آن را در بیارید . اصولا هر مقدار FSB رو ایر بگیرد زیر نیتروزن 30-45 تا بیشتر خواهد گرفت و اینوری متوجه خواهید شد که آیا سی پی یو فوق ارزش بردن زیر نیتروژن دارد یا نه و در ضمن راحت تر و سر حوصله تر میتونید پروفایل تنظیمات سی پی یو های مورد استفاده را در بیارید .
- هنگام شروع بکار زیر نیتروژن ابتدا با بالا بردن دمای منفی تا زمانیکه کولد باگ سی پی یو را شناسائی کنید اقدام کنید و وقتی میزان آن مشخص شد دما را 5-10 درجه پائینتر از آن نگه دارید و اقدام به تست کنید، اصولا سی پی یو های 775 هر چه دما منفی تر باشد عملکرد بهتری خواهند داشت و امکان دست یافتن به فرکانسهای بالاتر محیا تر خواهد بود ( به شرط آنکه به دمای کولد باگ بر نخوردید )
- هنگام تست برای رسیدن به ماکسیمم فرکانس باس رم را در پائینترین میزان قرار دهید تا محدودیتی برایتان بوجود نیاورد ( بطور مثال در سابمیت شما فرکانس رم و با توجه به DDR2 بودن آن بگونه ای هست که احتمال اینکه محدودیت بوجود آورده باشد وجود دارد )
- برای تست CPU-Z از ویندوز xp استفاده کرده و اکسپلورر را ببندید تا لود کمتری رو سیستم باشد و از حرکات شدید موس خودداری کرده و به آرامی موس را حرکت دهید تا لود کمتری رو سیستم بیوفتد ( البته این موارد در مرحله ای که به ماکسیمم فرکانس نزدیک میشوید باید رعایت شود چون گاها میتونید 1-2 fsb بیشتر بزنید که در بعضی موارد حیاتی هست )
- در رابطه با عایق بندی هم دوستان توضیح دادند و به نظر من میتونید خیلی حمع و جور و سبکتر ولی اصولی تر عایقبندی کنید . مهم این هست که به نوعی راه عبور هوا به سوکت سی پی یو را بگیرید تا از آب افتادن در اون منطقه جلوگیری کنید . اون ابری که شما برای عایق کاری استفاده کردید بیشتر برای استفاده زیر ماردبرد مناسب هست و میتونید مادربردتون را بر روی یک سطح صاف و بر روی این ابر قرار دهید تا هوا به زیر برد نفوذ نکند و پشت مادربرد شبنم و رطوبت جمع نشود . برای استفاده روی مادربرد میتونید از دستمالهای نظافت آشپزخانه که قابلیت جذب بالای رطوبت دارند استفاده کنید .
در زیر عکس یک نمونه از عایق بندی سبک برای تست سی پی یو های 775 را براتان قرار میدهم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- یکی از نکاتی که باید رعایت کنید نگه داشتن دما در یک محدوده معین هست و اصولا بالا و پائین بردن دما زیر نیتروژن میتواند باعث بروز مشکلاتی اعم از کرک کردن خمیر و ایجاد شبنم در مناطق حساس و بوجود آمدن رطوبت در آن مناطق گردد و ...
و اما داستان تنظیمات بایوس و ....
لطفا میزان دقیق موارد زیر را که در نتیجه بهتر گرفتن بسیار موثر هستند را بفرمائید تا دوستان بتونند در بدست آورد پرفورمنس بالاتر راهنمائی کنند.
CPU PLL Voltage
FSB Termination Voltage
NB Voltage
موارد زیر را هم میتونید رعایت کنید ( البته احتمالا این موارد را رعایت کردید )
Load Line Calibration: Disabled
CPU Spread Spectrum: Disabled
PCIE Spread Spectrum: Disabled
C1E Suppport: Disabled
Max CPUID Value Limit: Disabled
در رابطه با میزان ولتاژ هم سعی کنید کم کم افرایش بدید و اگر نتیجه بهتر شد ادامه بدید . گاها بعضی از سی پی یو ها با افزایش ولتاژ عملکردشان منفی خواهد شد ( همانگونه که خودتون هم به این مورد بر خوردید )
مطمئن هستم در تست بعدی به WR دست پیدا خواهید کرد چون وقتی با فرکانس 4722 بوت کردید و وقتی تا مرحله بوت ویندوز با فرکانس 4930 رفتید حتما با تنظیمات مناسب در بایوس به این مهم دسترسی پیدا میکنید .
باز هم تبریک میگم و برایتان آرزوی موفقیت بیشتری میکنم :11():