با درود
بنده هم در همینجا به شما عزیزان تبریک عرض کرده و خسته نباشید میگم .
به امید ثبت رکوردهای متداوم در ادامه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-----------------------------------------------------
پی نوشت : در همینجا به دوست خوبمون evance خوش آمد میگم .
آخرین ویرایش توسط D J V A H I D در تاریخ 05-10-12 انجام شده است
درود
عالی بود مهدی و امیر حسین جان ......
به امید ثبت رکورد های بهتر ....
موفق باشید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (05-10-12), lorn (05-10-12), mehrdad_ab (05-10-12), nima_hl (05-10-12), smrbh (06-10-12)
|
سلام عرض ادب خدمت شما آقای عظیمیدرود و خسته نباشید خدمت مهدی و امیرحسین عزیز.
تبریک به هر دوی شما عزیزان.
پروفایلی که ست کردید در بایوس چی بوده؟ ولتاژ پل شمالی؟
با تک هسته هم تست زدید؟ با تک هسته قابلیت اعمال ولتاژ بهتری دارید.
قبل از اینکه با نیتروژن تست بزنید،با کولر NHD14 قلق مادربرد و CPU رو بدست بیارید که رو چه پروفایل هایی بهتر جواب میده،بعد رو نیتروژن تست بزنید که به راحتی نیتروژن رو از دست ندید.
همش حاصل لطف شما و دیگر بچه ها بود که ما رو راهنمایی و کمک کردن
اما در مورد پروفایل
ولتاژ 1.68 دادیم و پل شمالی با ولتاژ دیفالت کار کردیم
fsb هم 541 با ضریب 9 که رکورد حاصل شد ولی به اعمال fsb به 545 هم پرداختیم که سی پی یوی جواب می داد
در مورد تک هسته ای هم وقت نشد یعنی اونقدر ذوق زده بودیم که فراموش شد هر چند که نیتروژن هم کم داشتیم ولی خوب کاملا سی پی یو توانایی زدن رکوردهای بالاتر رو هم داره ملاحظه بفرمایید
همونجور که ملاحظه می کنید به فرکانس بالا هم رسیدیم ولی خوب تو لود ویندوز مشکل داشتیم که مطمئنا از کم بود نیتروژن و مشکل در عایق بندی ناشی شده
با سلام
من هم این موفقیت رو به شما تبریک می گم و باید شاهد سایر تست هاش هم باشیم اقا مهدی فقط سی پی یو زی که کمه !! :دی اما جدایی از شوخی برای اولین بار کار با نیتروژن رکورد خوبی هست و بتون تبریک می گم
چند تا نکته دیدم که شاید رعایت کردنشون باعث پیشرفت شما بشه:
برای عایق بندی می بایستی حتمی از دستمال کاغدی که قدرت جذب اب بالای داشته باشه استفاده کنید مواردی هست که سی پی یو در لود سنگین قرار می گیره و باعث میشه دمای پات بالا بره و باعث ایجاد شبنم روی عایق بندی میشه که خیلی خطرناک هست!!
و...............................................
با سلام و عرض ادب خدمت آقا معین
بله کاملا متوجه هستیم ولی متاسفانه پات 1 ساعت به دسته مون رسیده بود و وقتی متوجه شدیم هلدر نداره دیگه چاره ای نداشتیم و گفتیم همینجوری تست رو بزنیم
واقعا خودمون هم در بعضی جا ها متوجه این امر شده بودیم چون مثلا در تستهای قبلی و پات قدیممون که اونم هلدر نداره با کمی فشار دادن پات روی سی پی یو می دیدم اختلاف دما چیزی بین 15- تا 10 درجه هست و نوسان داره و از همین رو واقعا حرفه شما صحیح هست و انشاالله یه کاری می کنیم که بتونیم پات رو کاملا فیکس کنیم
در مورد خمیر هم خمیر خوب نداریم وخمیر به سرعت یخ می زنه و در مورد خمیر های ایر کولینگ همچون نوکتوآ و ......... هم امتحان نکردیم و بعضی از دوستان می گن به درد نمی خوره یه خمیر از این سفیدها هست که آقا مهدی می گه ژاپنیه ولی به سرعت یخ می زنه و غیر از اون خمیر بهتری نداریم در حال حاضر
در مورد عابق بندی هم سوالاتی داشتم مخصوصا عایق بندی با وازلین که تا حالا تجربش نکردم اگر راهنمایی لازم رو در پیام خصوصی یا همینجا مطرح بفرمایید ممنون می شم
متاسفانه سر همین عایق بندی در تستهای قبلی چنان ضررهای سنگینی خوردم که کمرم شکست به قول گفتنی این عایقی هم بستیم دیگه نهایت تلاشمون بود مگر اینکه به لطف و راهنمایی شما و دوستان بتونیم بهترش کنیم چون خیلی مهمه
.................................................. ................................................
ویرایش
آخرین ویرایش توسط lorn در تاریخ 05-10-12 انجام شده است
امیر جان
و خداوند بسط کمر بندی را برای همین مواقع آفرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یدونه پایه فن مثلا پایه 1216 را مینداختین زیر مادربرد که به مادربرد فشار نیاد دو تا بسط کمربندی از سوراخها میدادید بیرون و به یه طریقی پات را محکم روی مادبرد چفت میکردین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (05-10-12), lorn (05-10-12), mehrdad_ab (05-10-12), smrbh (06-10-12)
داداش های گلم مهدی و امیر حسین عزیز گل کاشتین عزیزان پرچم بالاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------
من موندم این P5Q deluxe فقط جام جهانی دومیدانی روش برگذار نشده :دی عجب چیزی هستش :دی
برعکس rampage توی هفته اول به باد فنا رفت LOL
پ.ن: مهدی جان از طرف من P5q رو ببوس
شوخی بود
زحمتی که کشیدین واقعا ارزش داشته که رکورد خوبی بزنید.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
alksdj (05-10-12), D J V A H I D (05-10-12), lorn (05-10-12), mehrdad_ab (05-10-12), nima_hl (05-10-12), smrbh (06-10-12)
آقا عالی بود..
دمتون گرم...
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
alksdj (05-10-12), lorn (05-10-12), mehrdad_ab (05-10-12), smrbh (06-10-12)
سلام
تبریک میگم به اقا مهدی عزیز و همچنین امیر حسین گرامی.
واقعا این رکورد گیری در این شرایط خاص و گرانی های سرسام اور و عدم در اختیار داشتن و در دسترس بودن تجهیزات لازم(اگه هم باشه با هزینه بالا)کار هرکسی نیست.
دست یافتن به رکورد دنیا اگه بچه های ایرانی مثل کلاکرهای سطح اول دنیا به همون میزان امکانات و قطعات لازم به وفور و ارزان دم دستشون باشه خیلی راحته و زیاد غیر ممکن نیست..
خدا و شکر اولین پستم رو با تبریک موفقیت تیم سایت باز شد
بازم تبریک به دوستان و تیم شهرسخت افزارتشکر می کنم لطف دارید به بنده
منم عضویتتون رو تبریک می گم و امیدوارم تداوم داشته باشه فعالیتتون در این فروم
مهدی جان از دور دستی در آتش داشتید و ما خبر نداشتیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با ارزوی موفقیت روز افزون برای شما و تمامی ایرانیان هنرمند.(اورکلاک هنر هست)
تبریک میگم مهدی جان، تبریک به شما و دوستانی که تو این امر همکاری داشتن ، منتظر رکوردهای بعدی هستیم ...
با درود
بنده هم در همینجا به شما عزیزان تبریک عرض کرده و خسته نباشید میگم .
به امید ثبت رکوردهای متداوم در ادامه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
----------------------------------------
عالی بود مهدی و امیر حسین جان ......
به امید ثبت رکورد های بهتر ....
موفق باشیآقا عالی بود..
دمتون گرم.دوستان تشکر می کنم بنده رو خجالت زده کردین
آقا نیما تشکر می کنم ما همیشه مدیون شما و بچه های تیم هستیمقا دستمریزاد به جفتتون و خسته نباشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم در همه مراحل زندگیتون همیشه موفق باشید
امیدوارم شما هم همیشه موفق باشید
داداش های گلم مهدی و امیر حسین عزیز گل کاشتین عزیزان پرچم بالاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------
من موندم این P5Q deluxe فقط جام جهانی دومیدانی روش برگذار نشده :دی عجب چیزی هستش :دی
برعکس rampage توی هفته اول به باد فنا رفت LOL
پ.ن: مهدی جان از طرف من P5q رو ببوس
شوخی بود
زحمتی که کشیدین واقعا ارزش داشته که رکورد خوبی بزنی
تشکر محمد علی جان
در کل باز همه دوستان تشکر می کنم
D J V A H I D (05-10-12), lorn (05-10-12), mehrdad_ab (05-10-12), nima_hl (05-10-12), smrbh (06-10-12)
سلام
به هر دو دوست عزیز بابت ثبت این رکورد تبریک میگم و واقعا این حرکت قابل تحسین بوده و از نظر من شروع رویائی محسوب میشه، به واقع نتونستم جلوی خودم را بگیرم و عنوان نکنم .
اینطور که از ظواهر مشخص هست دست یافتن به WR این چیپ دور زا دسترس نیست ( هر چند که به نظر من این سابمیت و این نتیجه از WR ارزشمند تر هست و جای تحسین دارد )
چند نکته که به ذهن من میرسه را عنوان میکنم امیدوارم مفید واقع شود ( هر چند که دوستان با تجربه تر از من هستند و شاید در حضور آنها این حرکت من نوعی جسارت محسوب بشه و از این بابت پیشاپیش عذر خواهی میکنم )
- برای راحتی کار و صرفه جوئی در وقت و هزینه و .... سی پی یو های 775 را ابتدا رو ایر و با یک کولر مناسب و با مولتی 6 تست کنید و پروفایل آن را در بیارید . اصولا هر مقدار FSB رو ایر بگیرد زیر نیتروزن 30-45 تا بیشتر خواهد گرفت و اینوری متوجه خواهید شد که آیا سی پی یو فوق ارزش بردن زیر نیتروژن دارد یا نه و در ضمن راحت تر و سر حوصله تر میتونید پروفایل تنظیمات سی پی یو های مورد استفاده را در بیارید .
- هنگام شروع بکار زیر نیتروژن ابتدا با بالا بردن دمای منفی تا زمانیکه کولد باگ سی پی یو را شناسائی کنید اقدام کنید و وقتی میزان آن مشخص شد دما را 5-10 درجه پائینتر از آن نگه دارید و اقدام به تست کنید، اصولا سی پی یو های 775 هر چه دما منفی تر باشد عملکرد بهتری خواهند داشت و امکان دست یافتن به فرکانسهای بالاتر محیا تر خواهد بود ( به شرط آنکه به دمای کولد باگ بر نخوردید )
- هنگام تست برای رسیدن به ماکسیمم فرکانس باس رم را در پائینترین میزان قرار دهید تا محدودیتی برایتان بوجود نیاورد ( بطور مثال در سابمیت شما فرکانس رم و با توجه به DDR2 بودن آن بگونه ای هست که احتمال اینکه محدودیت بوجود آورده باشد وجود دارد )
- برای تست CPU-Z از ویندوز xp استفاده کرده و اکسپلورر را ببندید تا لود کمتری رو سیستم باشد و از حرکات شدید موس خودداری کرده و به آرامی موس را حرکت دهید تا لود کمتری رو سیستم بیوفتد ( البته این موارد در مرحله ای که به ماکسیمم فرکانس نزدیک میشوید باید رعایت شود چون گاها میتونید 1-2 fsb بیشتر بزنید که در بعضی موارد حیاتی هست )
- در رابطه با عایق بندی هم دوستان توضیح دادند و به نظر من میتونید خیلی حمع و جور و سبکتر ولی اصولی تر عایقبندی کنید . مهم این هست که به نوعی راه عبور هوا به سوکت سی پی یو را بگیرید تا از آب افتادن در اون منطقه جلوگیری کنید . اون ابری که شما برای عایق کاری استفاده کردید بیشتر برای استفاده زیر ماردبرد مناسب هست و میتونید مادربردتون را بر روی یک سطح صاف و بر روی این ابر قرار دهید تا هوا به زیر برد نفوذ نکند و پشت مادربرد شبنم و رطوبت جمع نشود . برای استفاده روی مادربرد میتونید از دستمالهای نظافت آشپزخانه که قابلیت جذب بالای رطوبت دارند استفاده کنید .
در زیر عکس یک نمونه از عایق بندی سبک برای تست سی پی یو های 775 را براتان قرار میدهم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- یکی از نکاتی که باید رعایت کنید نگه داشتن دما در یک محدوده معین هست و اصولا بالا و پائین بردن دما زیر نیتروژن میتواند باعث بروز مشکلاتی اعم از کرک کردن خمیر و ایجاد شبنم در مناطق حساس و بوجود آمدن رطوبت در آن مناطق گردد و ...
و اما داستان تنظیمات بایوس و ....
لطفا میزان دقیق موارد زیر را که در نتیجه بهتر گرفتن بسیار موثر هستند را بفرمائید تا دوستان بتونند در بدست آورد پرفورمنس بالاتر راهنمائی کنند.
CPU PLL Voltage
FSB Termination Voltage
NB Voltage
موارد زیر را هم میتونید رعایت کنید ( البته احتمالا این موارد را رعایت کردید )
Load Line Calibration:enable
CPU Spread Spectrum: Disabled
PCIE Spread Spectrum: Disabled
C1E Suppport: Disabled
Max CPUID Value Limit: Disabled
در رابطه با میزان ولتاژ هم سعی کنید کم کم افرایش بدید و اگر نتیجه بهتر شد ادامه بدید . گاها بعضی از سی پی یو ها با افزایش ولتاژ عملکردشان منفی خواهد شد ( همانگونه که خودتون هم به این مورد بر خوردید )
مطمئن هستم در تست بعدی به WR دست پیدا خواهید کرد چون وقتی با فرکانس 4722 بوت کردید و وقتی تا مرحله بوت ویندوز با فرکانس 4930 رفتید حتما با تنظیمات مناسب در بایوس به این مهم دسترسی پیدا میکنید .
باز هم تبریک میگم و برایتان آرزوی موفقیت بیشتری میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Behzad Tak در تاریخ 05-10-12 انجام شده است
alksdj (05-10-12), Jagvar (05-10-12), lorn (05-10-12), mehrdad_ab (05-10-12), morteza.p (05-10-12), nima_hl (05-10-12), poorya_user (06-10-12), Shahryar (05-10-12), smrbh (06-10-12), خبات کریمی (04-06-16)
|
من هم به نوبه خودم به مهدی عزیز تبریک میگم واقعا گل کاشتن . . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Behzad Tak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهزاد جان این گزینه Load Line Calibration: Disabled رو من همیشه فعال میکنم و روی Extreme میذارم .
میشه یک مقدار در موردش صحبت کنید ؟
mehrdad_ab (05-10-12), Shahryar (05-10-12)
سلام و عرض ادب بسیار استفاده کردیم جدی میگم فوق العاده شسته رفته و مفیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Behzad Tak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا مرام و مردانگی رو هم می شه در این کارتون خلاصه کرده که با اینکه در رقابت هستیم جوانمردانه رقیب رو هم راهنمایی میکنید حرکت نابی بود تشکر ویژه می کنم باز از شما
CPU PLL Voltage = دیفالت
FSB Termination Voltage = 1.4
NB Voltage= دیفالت
متاسفانه چون 3-4 تا فلاکس بیشتر نیست نیتروژن واقعا با محدودیت مواجه هستیم
در مورد رم ها هم رمها مشکلی ایجاد نمی کنه البته به نظر بنده چون رو ایر تا 1200-1300 می زنه بازم نمی دونم تا نظر شما چی باشه چون خودم رو ایر تست کردم
بعد در موارئی که فرمودین بغیر از کالبریشن باقی رو غیر فعال کردیم
درمورد همین کالبریشن مگه در هنگام لود کارش کالیبره کردن ولتاژ و باقی پارامترها نیست ؟ تا از نوسانات جلوگیری کنه (البته از رو معنیش همچین حرفی می زنم و کسی بهم نگفته)
در کل امیدوارم همیشه پیروز باشید و در کنار هم فرای رقابتی سالم بتونیم نام و پرچم ایران رو بالا ببریم (که حق مطلب هم تحقق همین امر هستش)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (05-10-12), mehrdad_ab (05-10-12), nima_hl (05-10-12), Shahryar (05-10-12), smrbh (06-10-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks