بین این بردها کدوم واسه زئون خوبه و کلا واسه بازی بهتره؟
GIGABYTE EP45 -UD3R
P5Q
کاربر شهرسختافزار
بین این بردها کدوم واسه زئون خوبه و کلا واسه بازی بهتره؟
GIGABYTE EP45 -UD3R
P5Q
|
|
GIGABYTE EP45 -UD3Rبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alighafoori برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alighafoori (08-08-17)
کاربر شهرسختافزار
]چند می ارزه بگیرمش؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیر 200برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alighafoori برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1450-150
اون برد خودت هم به عنوان خراب خرید دارم .
کاربر شهرسختافزار
چند میخواین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فعلا تصمیمی ندارم اگه یکی دیگه گرفتم همینجوری میدمش به شما ماکه اینهمه مزاحمتون میشیم این چه قابله .چه ترازینستوری براش بگیرم شماره خودش باشه یا یه دونه قویتر میشه بگیرم که دوباره نسوزه؟
20170808072.jpg
|
|
این ماسفته باید مشابه خودش را تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alighafoori برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام برد رو تعمیر کردم ولی میترسم دوباره بزنمش خراب بشه اگه به عکس نگاه کنید اون مسی که وسط هست یه براده ازش به سطح فلزی سی پی یو برخورد داشته به نظرتون ممکنه این اتصالی کرده باشه؟یا سی پی یو کلا مشکل داره؟
2.jpg
نمیدونم عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alighafoori برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alighafoori (09-08-17)
کاربر شهرسختافزار
سلم تعمیرش کردم مشکلش حل شد فقط این پیغام رو میده میدونین مشکل از چیه باسم هم آخرین ورژن آپدیت شده Unknown CPU detected, Bios Update is Required to Unleash it's Full
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks