دوست عزیز مادربورد شما از نظر فاز سی پی یو و مدار تغذیه ضعیف هست
از دادن ولتاژ و fsb جدا خودداری کنید
همکار انجمن اورکلاک
دوست عزیز مادربورد شما از نظر فاز سی پی یو و مدار تغذیه ضعیف هست
از دادن ولتاژ و fsb جدا خودداری کنید
|
|
چه عجب نمردیم از یک آورکلاکر در مورد آورکلاک و رحم به قطعات دو کلام حرف حساب شنیدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی جان فاز بندی ضعیفه درست ولی به هر حال این مادربرد q6600 را ساپورت میکنه که 105 واتیه. فکر نمیکنم با این پردازنده و اون ولتاژهائی که عرض کردم مشکلی پیش بیاد
البته من به پاور این سیستم خیلی مشکوفم!
دوستمون لطفا مدل دقیق پاور را بفرمایند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aliover (02-12-12), alksdj (02-12-12), Over_Cracker (02-12-12), SOHR@B (25-09-13)
همکار انجمن اورکلاک
نیما جان اگر دست من بود رکورد اولشو جابجا میکردم و به نام خودم ثبتش کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رکورد اول این مادربورد با سی پی یو q6600 و با fsb 290 زده شده
من فکر میکنم اگر این دوستمون با اطلاعات کافی اور کنن میتونن این رکورد رو بشکن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aliover (02-12-12), nima_hl (02-12-12), Over_Cracker (02-12-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks