دوست عزیز مادربورد شما از نظر فاز سی پی یو و مدار تغذیه ضعیف هست
از دادن ولتاژ و fsb جدا خودداری کنید
Printable View
دوست عزیز مادربورد شما از نظر فاز سی پی یو و مدار تغذیه ضعیف هست
از دادن ولتاژ و fsb جدا خودداری کنید
چه عجب نمردیم از یک آورکلاکر در مورد آورکلاک و رحم به قطعات دو کلام حرف حساب شنیدیم :1. (27)::lol:نقل قول:
مهدی جان فاز بندی ضعیفه درست ولی به هر حال این مادربرد q6600 را ساپورت میکنه که 105 واتیه. فکر نمیکنم با این پردازنده و اون ولتاژهائی که عرض کردم مشکلی پیش بیاد
البته من به پاور این سیستم خیلی مشکوفم!
دوستمون لطفا مدل دقیق پاور را بفرمایند :give_rose:
نیما جان اگر دست من بود رکورد اولشو جابجا میکردم و به نام خودم ثبتش کردمنقل قول:
رکورد اول این مادربورد با سی پی یو q6600 و با fsb 290 زده شده
من فکر میکنم اگر این دوستمون با اطلاعات کافی اور کنن میتونن این رکورد رو بشکن :lol:
درود.
بحث داره داغ میشه،ادامه بدید:lol:
پی نوشت:سوزوندن حداقل یکی /دوتا CPU بر هر اورکلاکری واجبه.من خودم در کارنامم سوزوندن یه E7300،یه E5500،یه Athlon 64 x2 3800 و یه Core i7 2600K را به ثبت رسوندم.
در نهایت یه نصحیت اورکلاکرانه:هیچ وقت با Air ،ولتاژ بیش از 1.6 به CPU ندید و هسته های اضافی را قفل کنید که با دمای کمتری روبرو باشید. معمولا فعال بودن 2 هسته واسه اکثر تست ها کافیه و پایداری بیشتری داره.
ببخشید آخه تو تست خود بنده وقتی دما تو ولتاژ 1.7 43 درجه هست مگه CPU میسوزه؟
کولرتون چیه؟نقل قول:
بله،ولتاژ 1.7 در لود سیستم و یا تستی مثل Wprime میتونه دمای CPU را با هر نوع ایرکولینگی به 100 درجه برسونه
غیر ممکن هست که با ولتاژ 1.7 دما 43 درجه باشه!اگر اینطور باشه،جا داره شما ولتاژ را به 1.8 نیز برسونید،در صورتی که بدون نیتروژن نمیشه هیچ CPU ای را تا 1.8 ولتاژ بهش داد و تست گرفت ازش.اون e5500 را که من سوزوندم،ولتاژ 1.79 بهش داده بودم با کولر NHD14 با دمای محیط 10 درجه،که تو تست Wprime سوخت و دما به 120 درجه رسیده بود! (هنوز تستش و مقدار ولتاژی که داده بودم در HWbot هستش)
مرسی از راهنمایی همتون
من کولرم تو مشخصات هستش.کولر مستر هاپیر تی ایکس 3.
+ 12 تا فن به همراه پاور اضافی برای فن ها.
در ضمن من دما رو با نرم افزار خود مادربرد تست کردم ومناسب بود.در ثانی برای احتیاط هم از چند تا برنامه دیگه هم استفاده می کنم.
من فقط برای ثبت لحظه ای فرکانس اور می کنم نه تست های اعتراف گیری مثل Wprime.
باید بگم من در کل سیستم خنکی دارم.تو فرکانس 4000 و ولتاژ 1.54 دمای CPU در تست برنامه AMD Over Drive بین 49 تا 55 در جه متغییر هست و در حالت بی کاری به 37 در جه می رسه.
پس با این حساب دما خوبه نه؟
اینم عکس کیسم.فقط از این همه سیم که توشه نترسید این یه کیسه!:lol:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با عرض پوزش از همه می دونم که اینجا جاش نیست ولی آخه سوال پیش اومد گفتم که دیگه یه تاپیک اضافه ایجاد نکنم همین جا سوالم رو از اساتید بپرسم.
آقا یه ابتکار به خرج دام و پاور دوم رو جای DVD رایتر گذاشتم جالبه نه؟!
راستی حامد اورکلاکت چطور پیش رفت.تونستی کاری کنی؟
علی خدا بگم چیکارت نکنهنقل قول:
عزیز مگه پردازنده شما آنلاکی نیست ؟
وقتی پردازنده آنلاک میشه دما سنجش هسته ها از کار میافته
1.7 ولت و 43 درجه به احتمال خیلی قوی باگ مادربرده :wink:
این ابتکارت خوبه ولی بنده 3-4 سال پیش اینو ثبت کردم :na:نقل قول: