سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید جان ، من هیچی از این عکسا متوجه نشدم ، چرا اینجوریه ؟ :d
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید جان ، من هیچی از این عکسا متوجه نشدم ، چرا اینجوریه ؟ :d
عضو VIP شهرسختافزار
رم 1 گیگ CorsAir هست که بصورت دیفالت 800 مگاهرتز روی تامینگ 5-5-5-18 ست میشه اما اگر ولتاژ بدم روی 4-4-4-12 میتونم تست بگیرم این دو در یک فرکانس هستند با تفاوت تایمینگهای رمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vandelin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی تفاوت بین رو تایمینگ احساس نمیشه با توجه به مادربرد ضعیفی که دارم بهتر از این نمیشه
Going To Change New HardWare Soon
vandelin (16-07-10)
کاربر شهرسختافزار
راستش این برام عجیبه که چرا با کاهش تایمینگ ، مقادیر تغییر آنچنانی پیدا نکردن و از طرفی هم اون تستی که رو 4 گرفتی به نظرم یه جورایی عجیبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هاردم دم دست چیزه خاصی پیدا نکردم ولی این تست رو با پترویت 800 5-5-5-18 گرفتم که با فرکانس پایینتر به مقادیر خیلی بهتری رسیده (مخصوصا تو خواندن نسبت به رم شما ). عجیبش همینجا بود که چرا با فرکانس بالاتر این امتیازا رو داده . (ممکنه به خاطر پلتفرم باشه ؟)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (16-07-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks