سلام دوباره برگشتم با 15.2k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چه طوره؟ با یه رم پوکیده !! lol و های ولتاژ
بعد از این که آرمان گفت ولتاژ رو زیاد کن تا 2.14 ولتاژ و زیاد کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که این نتیجه به دست اومد! (max)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cl7-8-9-26-100 فرکانس 1800 و دست کاری و کم و زیاد کردن ساب تایمنگا!1471 مارک از این رم پوکیده بگیرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خودم کف کرده بودم 1800cl7 اومده بود بالا!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما این آخرش نبود شروع کردم با ولتاژ های زیر کار کردن! با همین ولتاژها تایمنگای بسیار پایینی ( در حد این رم) تونستم ست کنم! واقعا مین DFI امکانات کاملی داشت! و بایوس پیچیده که من باش حال می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کف کردم..... تا یاد گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر کسی تو این ولتاژ ها مشکل داشت بگه خودم قضیه رو براش باز می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پیچیدست اما لم داره می آد دست آدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم یک عکس از کل تست هایی که گرفتم از صبح که منجر بی طی کردن ره صد ساله در یک سوت شد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ور در آخر تا اون جایی که جا داشت ساب تایمنگا رو تو بایوس کم کردم و تست گرفتم( حیف که سی پی یو تویکر با سیستم من مشکل داشت و تایمنگا رو ست نیم کرد وگر نه CL0 تو تایمنگا کم نبود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
CL7-8-8-18-70-1t-14-4-4-4-15 در فرکانس 1800 و دو کاناله تست رو پاس کرد که 1526.3 مارک گرفتم
نرم افزار سی پی یو تویکر هم باز گزاشتم ( برای من جنبه ی مانیتورینگ داشت فقط) که یه کم محتواش بیشتر بشه ! نه فقط تست رو بزارم و برم! البته دوست داشتم تمام تست ها رو که گرفتم براتون آپ کنم که ببینید مثلا تو فرکانس 1800 و تایمنگای
CL7-8-8-16-68-1t-14-4-4-4-15 رم تو قسمت read امتیاز کمتری می گرفت! ! !
چند تا تست هم با اورست گرفتم جالب هست که دو تاشو اینجا می زارم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks