پاسخ: حافظه اورکلاک شده اعضای شهر سخت افزار
نقل قول:
آفرین آرمان ولی این رم ها جای کار بیشتری دارن سعی کن بیشتر خنکشون کنی .
1500CL5 رو باید بری راحت :دی
دمت گرم .
ممنونم نیما جان...
برای همین فرکانس با Cas Latancy 5.0 باید حدودا 1.65V بدم به رم ها.....ولی بیشتر هدف من از این تست ها Max DRam Frequency هست و متاسفانه مادربرد بیشتر از این حد کشش نداره... اینطور که به نظر میاد......چون مشکل و Limitation از رم نیست !
ایشالا فردا رو Advanced Timing ها کار میکنم ببینم میتونم به نتیجه برسم یا نه و اگر باز هم شد برای Hwbot Challenge که مربوط به اورکلاکینگ رم بر روی پلتفروم ها AMD هست تست میزنم و احتمالا هم به جایی برسم چون با نفر اول اختلاف زیادی ندارم...
البته این فرکانس که فعلا رسیدم با 2.49V هم میشه رسید بهش حتی با Timing بهتر....
در رابطه با خنک کردن رم هم روی این ولتاژ با توجه به فنی که قرار دادم روی رم ها اصلا مشکل دما و یا حتی گرمی Heatsink ها احساس نمیشه.........
(البته به کمک شهریار عزیز هم احتیاجه) :yes:
:give_rose: موفق باشید...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منم اینو دیشب دانلود کردم باش تست زدم.:love: واقعا مارک گرفتن توش سخته ! 1185 !!!!!!!!!!!!
سلام دوستان:give_rose:
بعد از این که لم maxxmem اومد دستم دیشب یه چند تا تست باش زدم.:love:
اون کارایی رو که شهریار جان کفته بود انجام دادم 1000 تا رفت رو مارک !:1. (27):
یه نکته ای این هست که این بنچ به tRDD اگر صحیح گفته باشم خیلی حساس هست و اگر بتونید کمش کنید عین هلو مارک می گیرید! من مقدار این تایمنگ رو رو 6 ست کردم!:wink: کمتر را نداشت حتی با 2.1 ولت!:1. (35):
تو فرکانس 1800 با تایمنگ 100-28-9-8-8 تونستم 1405.5 مارک بگیرم . البته تو هیمن فرکانس 1333 مارک گرفتم که با افزایش Bclock به 225 و فرکانس NB به 4056 پرید رو 14k....
چند تا سوال که می خواستم بپرسم این هست که :
آیا هسته ی فعال تاثیری تو بنچ داره؟ یا HT ؟
فرکانس OPI Link چه طور؟
xp بهتر هست یا 7 ??? تویک کردن ویندوز تاثیر زیادر داره؟ ( مثل همین 1333>>>>1400 )
یه مشکل هایی هم بود مثلا یه هو خود به خود تو همین فرکانس و تایمنگ سیستم کرش می کرد و ریست می شد!:1. (27):
خودم خیلی تعجب کردم. وقتی تست پایداری رو رد می کنه چه طوری هست که تو حالت ایدل ریست یم شه؟!:gasp:
مشکل بعدی مقدار کپی بود!مثلا خودم با فرکانس های بالاتر 20k رو هم دیدم! اما تو فرکانس 1800 به زور به 18k رسوندمش!
من اسکور ها ی HW رو برسی کردم خودم هم برعکس امتیازای من اونا کپی و زمان تاخیرای خیلی خوبی داشتن!
راهی هست که این مقدار رو زیاد کنم از sub timing ها؟
اینم یه نتیجه ی عجیب تو اورست ! :( نتایج 100% واقعیست:lol:)
پس زیاد به اورست و امتیازاش اعتمادی نیست!:1. (27):
سلام..
سعید جان Latency خیلی بالا میده.....سعی کن اوضاع Timing هارو بهتر کنی....1800MHZ CL8-8-8-20 1T ....رم های شما 1600MHZ CL8-8-8-24 اینطور که داخل SPD معلومه....پس قطعا با 2.1V باید اون فرکانسی که گفتم رو بره...tRFC رو بیار پایین تر... ویندوز XP هم باشه بهتره....(جدید هم باشه)
Style ویندوز هم Classic کن موقع تست Explorer.exe هم ببند...
برای SUB Timing ها شهریار عزیز باید توضیح بده....:lol
تا جایی که من فهمیدم اگر ویندوز X64 باشه امتیز بیشتری میده
والا من می گم این برنامه کلا قاطی داره من که ازش هیچی سر در نیاوردم!
من با فرکانس 2133 یه بار ران می کنم 1300 می ده وقتی از اول دوباره ران می کنم 1350 وقتی دوباره ران می کنم 1200 فکر کنم اگه ادامه بدم اعداد رندم خشکلی رو بدست بیارم
علی جان خیلی بستگی و فرکانس بالا نداره. به تایمینگا و آن کور و فرکانسش ربط داره که شما تایمنگو همیشه می دی 9 9-9-28 می گی پرفومنس داره.:lol:
یه تستای وحشتناکی با این رمم زدم از صبح تا حالا امشب می زارمشون .
سلام دوباره برگشتم با 15.2k :1. (5): چه طوره؟ با یه رم پوکیده !! lol و های ولتاژ
بعد از این که آرمان گفت ولتاژ رو زیاد کن تا 2.14 ولتاژ و زیاد کردم:1. (27): که این نتیجه به دست اومد! (max)
cl7-8-9-26-100 فرکانس 1800 و دست کاری و کم و زیاد کردن ساب تایمنگا!1471 مارک از این رم پوکیده بگیرم.:1. (27): خودم کف کرده بودم 1800cl7 اومده بود بالا!!!:gasp:
اما این آخرش نبود شروع کردم با ولتاژ های زیر کار کردن! با همین ولتاژها تایمنگای بسیار پایینی ( در حد این رم) تونستم ست کنم! واقعا مین DFI امکانات کاملی داشت! و بایوس پیچیده که من باش حال می کنم:yes: کف کردم..... تا یاد گرفتم:whistle:
هر کسی تو این ولتاژ ها مشکل داشت بگه خودم قضیه رو براش باز می کنم:great: پیچیدست اما لم داره می آد دست آدم.:give_rose:
این هم یک عکس از کل تست هایی که گرفتم از صبح که منجر بی طی کردن ره صد ساله در یک سوت شد!:wink:
ور در آخر تا اون جایی که جا داشت ساب تایمنگا رو تو بایوس کم کردم و تست گرفتم( حیف که سی پی یو تویکر با سیستم من مشکل داشت و تایمنگا رو ست نیم کرد وگر نه CL0 تو تایمنگا کم نبود!:lol:)
CL7-8-8-18-70-1t-14-4-4-4-15 در فرکانس 1800 و دو کاناله تست رو پاس کرد که 1526.3 مارک گرفتم
نرم افزار سی پی یو تویکر هم باز گزاشتم ( برای من جنبه ی مانیتورینگ داشت فقط) که یه کم محتواش بیشتر بشه ! نه فقط تست رو بزارم و برم! البته دوست داشتم تمام تست ها رو که گرفتم براتون آپ کنم که ببینید مثلا تو فرکانس 1800 و تایمنگای
CL7-8-8-16-68-1t-14-4-4-4-15 رم تو قسمت read امتیاز کمتری می گرفت! ! !
چند تا تست هم با اورست گرفتم جالب هست که دو تاشو اینجا می زارم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام..
سعید جان امتاز عالی با این رم ها بدست اوردی و دیگه قضیه کاملا معلومه که رم ها محدودیت برات ایجاد میکنه و این رو از مقدار Latency میشه کاملا فهمید........اینجا رم با چیپ Elpida Hyper می طلبه ......
شما یک کاری کن از داخل CPU Tweaker مقدار SubTiming هارو یک ذره بیار پایین تر ....tRFC ......
ولتاژ دیگه نده...سعی کن رم هارو بفروشی رم ها بهتر بگیری...