سلام دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از این که لم maxxmem اومد دستم دیشب یه چند تا تست باش زدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون کارایی رو که شهریار جان کفته بود انجام دادم 1000 تا رفت رو مارک !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه نکته ای این هست که این بنچ به tRDD اگر صحیح گفته باشم خیلی حساس هست و اگر بتونید کمش کنید عین هلو مارک می گیرید! من مقدار این تایمنگ رو رو 6 ست کردم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کمتر را نداشت حتی با 2.1 ولت!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو فرکانس 1800 با تایمنگ 100-28-9-8-8 تونستم 1405.5 مارک بگیرم . البته تو هیمن فرکانس 1333 مارک گرفتم که با افزایش Bclock به 225 و فرکانس NB به 4056 پرید رو 14k....
http://hwbot.org/community/submissio...m_1405.5_marks
چند تا سوال که می خواستم بپرسم این هست که :
آیا هسته ی فعال تاثیری تو بنچ داره؟ یا HT ؟
فرکانس OPI Link چه طور؟
xp بهتر هست یا 7 ??? تویک کردن ویندوز تاثیر زیادر داره؟ ( مثل همین 1333>>>>1400 )
یه مشکل هایی هم بود مثلا یه هو خود به خود تو همین فرکانس و تایمنگ سیستم کرش می کرد و ریست می شد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم خیلی تعجب کردم. وقتی تست پایداری رو رد می کنه چه طوری هست که تو حالت ایدل ریست یم شه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل بعدی مقدار کپی بود!مثلا خودم با فرکانس های بالاتر 20k رو هم دیدم! اما تو فرکانس 1800 به زور به 18k رسوندمش!
من اسکور ها ی HW رو برسی کردم خودم هم برعکس امتیازای من اونا کپی و زمان تاخیرای خیلی خوبی داشتن!
راهی هست که این مقدار رو زیاد کنم از sub timing ها؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم یه نتیجه ی عجیب تو اورست ! :( نتایج 100% واقعیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
پس زیاد به اورست و امتیازاش اعتمادی نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks