این هم یک شات که کمتر از 30 مین روش کار کردم فرکانس رم ها 533 هست و (1600)
عضو VIP شهرسختافزار
این هم یک شات که کمتر از 30 مین روش کار کردم فرکانس رم ها 533 هست و (1600)
New Season
कभी हार
مدتی بود که یکی از ماژول های گلگون DDR2 ام مشکل پیدا کرده بود و کار نمیکرد که دیشب عملیاتی روش انجام شد و امروز دوباره کار میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به همین مناسبت فرخنده دو تا تست که یکیش از قبل هست و یکی هم مال امروز با ولتاژ های پایین را میگذارم :
PC2-6400 Crucial Ballistix @ 1040 Mhz | 4-4-4-15 @ 2.5v
with DFI DK P45 T2RS-Plus
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PC2-6400 Crucial Ballistix @ 1395 Mhz | 5-10-10-37 @ 2.5v
with Gigabyte EP45-UD3R
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tRFC در تست های بالا برابر 72 و tRP برابر 10 بوده . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در آینده نزدیک با ولتاژ یکم بالاتر دوباره تست میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
عضو VIP شهرسختافزار
تا این رم ها رو نسوزونی دست بردار نیستی :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
कभी हार
و آن جا "انسانیت" است ..
HWBOT SSA Member
بابا شهریار جان چیکار کردین با این رم های بی زبون!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عالیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
کاربر شهرسختافزار
شهریار جان هنوز هم کروشیال های تاریخ ساز رو داری ؟ نمیخوای پسشون بدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
داشتن را که دارم ، این ها را هیچ وقت نمیفروشم اما دیگه بنده خدا ها پیر شدند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
alksdj (06-11-14), AMD>INTEL (06-11-14), atisoc0936 (04-12-14), I M A N (06-11-14), lorn (04-12-14), M3RS4D 50062 (06-11-14), mehrdad_ab (10-11-14), Rezasam1 (06-11-14), مهدی بهادرفر (06-11-14), ViViD (07-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks