از کدوم بنچ مارک در اورست استفاده کنم؟
اگر سی پی یو رو بکنم به جای 3.50 بزارمش 4.00 چی؟یعنی یک کلکی بزنم که مین بتونه rated fsb بیشتری ساپورت کنه
از کدوم بنچ مارک در اورست استفاده کنم؟
اگر سی پی یو رو بکنم به جای 3.50 بزارمش 4.00 چی؟یعنی یک کلکی بزنم که مین بتونه rated fsb بیشتری ساپورت کنه
کاربر شهرسختافزار
Cache and memory benchmark همونی که تو پست اول گذاشتید،خوب برای اون کار باید باس خود مادربورد اورکلاک بشه،در کل به نظرم بهتره با آزمایش و خطا جلو برید و بهترین پرفرمنس رو بگیرید،البته من اطلاعات درست و حسابی در مورد اوکلاک ندارم شاید بقیه ی دوستان که تخصص بیشتری در این زمینه دارند بتونند شما رو بیشتر راهنمایی کنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
راستی من که با این گزینه هم در ضریب 3.33 و هم در 1.50 بنچ گرفتم تا حد پایداری بالا تر هنگ میکنه بالاترین اف اس بی رو گزاشتم و تست گرفتم در پست یک هم موجود هست اما این گزینه فقط سرعت رم رو نشون میده و عملکرد کلی رو نشون نمیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چی بزارم؟
با سپاس
کاربر شهرسختافزار
منظورتون رو از اینکه فقط سرعت رم رو نشون میده متوجه نمیشم،این تست به صورت کلی عملکرد سی پی یو و رم و باس کلی سیستم و لتنسی رو نشون میده،اگر هم هنگ میکنه که یعنی سیستم مشکل دما و... داره و باید یه فکری به حالش بکنید،نرم افزارهای تست دیگه ای هم هستند مثل:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SiSoftware Sandra
BurnInTest
wPrime
برای تست پایداری هم این نرم افزارها به دردتون میخورن:
prime95
Hot CPU Tester
LinX
OCCT
وقتی قطعه ها رو اور میکنید دما رو هم حتما چک کنید با نرم افزارهایی مثل HWMonitor
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks