سلام
من با این نرم افزاری که دادید تست کردم میشه تایمینگ رو کم و زیاد کرد به غیر از الی اما تغییر محسوسی در بالا بردن باس نداره
من وقتی ضریب رم رو میزارم روی 3.33 یعنی همون معمولی تا 780 میشه رم رو اورکلاک کرد (باس رمم 667 هست)
و وقتی بزارم 2.66 فقط تا 600 می تونم اور کنم
و اگر 1.50 بزارم فقط تا 547
و این رو هم بگم که ( همون طور که در چند پست پیش گفتم) با کم کردن ضریب تایمینگ هم عوض میشه اما من با اون نرم افزار دو باره به حالت اول یعنی 5.5.5.15 بر می گردوندم که باز هم نمیشد بالاتر برد باس رم رو ( البته بگم نمیشد 5.5.5.15 رو برگردونم باز مثلا اگر 3.3.3.12 بود میشد 5.5.5.15 ببرمش چون اولی عوض نمیشد)
خوب چون یکم مینم قاطی داره اگه به غیر از اینها ضریب های دیگه ای رو بزارم مثلا 3.00 دیگه همونی که هسته هست 10 باس هم نمیشه بیشتر برد و خودش الکی به رم ولتاژ میده مثلا میشه 2.10 ولت
خوب با این مین چه طوری اور کنم؟
اور سی پی یو بهتره یا رم؟
چون من می تونم در بهترین حالات رم رو بزارم 547 و سی پی یو 3.50 یا رم رو بزارم 680 و سی پی یو 2.80 حالا کدومش بهتره؟
سپاس
مطمئنا با اور کردن سی پی یو پرفرمنس بهتری میگیرید،شما هم رم رو تا اونجایی که میشه اور کن هم سی پی یو رو،یادت باشه زمانی بهترین پرفرمنس رو از اور میگیری که باس رم و با سی پی یو(rated fsb) و باس مادربورد همش در یک سطح باشند و یکیشون گلوگاه نشه،مثلا باس رمت 800 سی پی یو 800 مادربوردتم تا این باس ساپورت کنه