کسی نمی خواهد عیدی بده؟
منتظرم...
باسپاس
سلام
من 2 رم به صورت دوال چنل بستم که مدلشون redition 667 1gb و 2gb هست
الان می خواستم ببینم من تایمینگ رو کمتر بزارم بهتره یا باس بالاتر
در جاهایی خوندم که تایمینگ در سرعت موثز تره اما تست های خودم یک جواب دیگه داد:
اینو هم بگم که مین من قابلیت تغییر در بایاس را ندارد اگر هم دارم من تاحالا ندیدم من با تغییر و کاهش ضریب رم تایمینگ رو کاهش می دم:
این باضریب 3.33 یعنی همون اتوماتیک هست: (تایمینگ : 5.5.5.15)
cachemem 3.33.jpg
این با ضریب 1.50 ( تایمینگ 3.3.3.9):
cachemem 1.50.jpg
اینجا هم تاجایی که رم ها کشیدن اور کردم:
یا ضریب 3.33:
cachemem oc 3.33.jpg
با ضریب 1.50:
cachemem oc 1.50.jpg
کمی راهنمایی کنید ممنون میشم
باسپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amirpcp30 در تاریخ 20-03-10 انجام شده است
|
کسی نمی خواهد عیدی بده؟
منتظرم...
باسپاس
سلام . شما سعی کن رو حد اکثر فرکانس رمت کمترین تایمینگو ست کنی ... این طور بهتره. چون یه جایی هست زیاد کردن فرکانس یا ممکن نیست یا بازده نداره که اون جا باید بری سراق تایمینگا.
چطوری باید تامینگ رو دستکاری کنم؟
مطمئنا فرکانس بیشتر ارزشمند تر هست تا تایمینگ،من خودم اینو تست کردم تستی که اورست گرفت با فرکانس بالاتر نتیجه ی بهتری داد تا تایمینگ کمتر،برای دستکاری تایمینگ هم توی بایوس قسمتی که ولتاژها و اف سی بی و... رو تغییر میدی گذینه های رم هم هست از روی حالت مانوئل برش دار و تایمینگشو تغییر بده
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
چنین چیزی نیست باید چیکار کنم؟برای دستکاری تایمینگ هم توی بایوس قسمتی که ولتاژها و اف سی بی و... رو تغییر میدی گذینه های رم هم هست از روی حالت مانوئل برش دار و تایمینگشو تغییر بده
نرم افزار برای اینکار هم هست؟
سپاس
|
نرم افزار که من تا حالا ندیدم،اگر نیست فکر میکنم مادربورد شما انقدر پیشرفته نیست که از این چیزها پشتیبانی کنه،البته شایدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
بازم ممنون از اینکه جواب میدید بقیه که خوابن
مین من :
giga 945pl-s3p
هست
سپاس
این عکسو ببین:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو مادربورد من برای تغییر تایمینگ دی رم تایمینگ سلکتبل رو مانوئل کردم بعدشم تغییرش دادم،نمیدونم بایوس شما چه شکلیه،ولی فکر میکنم مادربورد شما زیاد روی اورکلاک و تغییر این چیزها امکانات نداشته باشه چون همشم دو گیگ رم ساپورت میکنه
خیر من این گزینه رو ندارم
مین من 2 گیگ ساپروت میکنه اما من همین الان 3 گیگ روش دارم
می خواهید کس از مینم بزارم؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks