کاری نکردیم شما هم هی شرمنده کن مارو ............................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین عزیز خوب یکم قدیمی شده دیگه ولی اگر اون مسفت ها پشت سر هم بود و می شد روش یه کولینگ آبی مثل اون شکلی که در بالا گذاشتم روش تعبیه می کردیم تا ببینیم تاثیرش در اورکلاکینگ چقدره ؟
من خودم به زودی قراره این خنک کننده PWM طراحی کنم و تست بگیرم ببینم آیا با کاهش دمای این قطعه مقدار ولتاژ ورودی به CPU رو میشه بیشتر افزایش داد ؛ البته منظور از افزایش در هنگام اورکلاکینگ هستش که مثلا
دمای Mosfet ها که به 65 درجه میرسه که تازه نصف ظرفیت گرمایی استاندارده شونه یعنی تا 125 درجه این مسفت ها حرارت رو تحمل می کنند ؛ که با کاهش دما ی این قطعات من قطع می دونم که مثلا در هنگام اور کلاکینگ یک CPU تا فرکانسی سیستم هنگ می کرده (صفحه آبی) می داده .حالا وقتی مسفت ها خنک بشن آیا از فرکانس قبلی دست پیدا کرده می شود گذشت و به فرکا نس های بالاتر رسید ؟
این هدف از این تئوری بیان شده در بالاست . که تاثیر پایین آوردن مقاومت الکتریکی در قطعات دیگر غیر از CPU
چقدر در دستیابی به فرکانس نهایی بالاتر از مقدار بدون خنک کنندگی PWM و Mosfet ها (یعنی در حالت Heat Pipe )
چه میزان است ؟ که در حال حاضر طرح خنک کننده PWM در مراحل اولیه است که قراره به دمای 0 و منفی دست پیدا کنیم .......
جالب اینه که این طرح ( ساخت خنک کننده PWM) در دنیا فقط محدود به خنک کردن CPU با نیتروژن بوده و تیم های بزرگ دنیا به فکر خنک کردن مدار PWM نیفتاده اند که جز مهمترین و گرمترین نقاط مادربرد بعد از پردازنده است .
قربانتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید
Bookmarks