با عرض پوزش از اساتید عزیز. مثل این که فقط من موندم که جواب دوستان رو بدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(من خیلی خوشم میاد که اشتباهاتی که دارم رو به بنده گوشزد کنید. با تشکر)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسین جان از یجا من شنیدم که می گفتن این ولتاژ مربوط میشه به میزان نوسانات که به صورت بردار های سینوسی نمایش می دهند! البته من درست توجه نکردم.1-CPU GTL REFRENCE یعنی چی ؟و کی باید تغییر کنه
اما کربردش خیلی کمه و زمانی پیشنهاد میشه که تغیر پیدا کنه که فرکانس های بالا باشه مثلا برای سی پی یو شما روی فرکانس 5 یا بیشتر خواهد کار برد داشت چون در غیر این صورت خود مین بهترین تنظیم رو خواهد داشت.
مثلا بنده intel pentium D 945 رو تونستم توی فرکانس 5.1 با همین ولتاژ پایدار بکنم.
البته این مشکا به حساب نمیاد و برعکس تکنلوژی هستش که شرکت های سازنده سی پی یو برای بهینه کردن مصرف برق از این تکنولوژی استفاده می کنند.(هم intel هم AMD) اما این قابلیت رو می تونید توی قسمت advance cpu گزینه ای خواهید پیدا کرد که در اون گزینه عبارتی رو به صورت مقابل نوشته (C1E) در حقیقت یا پیشوند یا پسوند هم داره اما متعسفانه یادم نیست.اما در کل با دیسیبل کردن دیگه در ویندوز درست نمایش خواد داد.2- CPU من e8400 core 2 duo 3ghz هست که 333 * x9 شده و cpu-z به من core speed 1999 و multiplier x6 رو نشون میده اما باید core speed 2999 و multiplier x9 رو نشون بده دلیل این نا هماهنگی چیست ؟
اگر اشتباه نکنم مین شما تا 1600 براش عادی باشه چون شرکت سازنده گفته.3- من فرکانس سی پی یو رو تا 3400 آور کردم و fsb خود به خود تا 1511 اومد آیا این نرماله یا باید کمتر بشه ؟
[/quote]4- می خواستم بفهمم FSB:DRAM چیست و بر اساس چه چیزی تغییر میکنه آیا منم میتونم تغییرش بدم یا باید خودبه خود تغییر کنه ؟ مال من 5:6 هست کمتر بشه چی میشه ؟
این هم همون فرکانس رم هستش و در حقیقت 5:6 ضریب های این فرکانس هستن یعنی میشه گفت با افزایش FSB در اورکلاک بر مبنای اون ضریب فرکانس رم پایین و بالا میشه.(یکم باهاش ور برید خودتون متوجه خواهد شد)
-------------
با ارزوی موفقیت
Bookmarks