سلام ،

اولا با شرمندگی :توی اورکلاک تازه کارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردم از سری p35 گیگاست و CPU E8500

کولر هم Coolermaster V8 که واقعا ازش راضیم و روی سرعت طبیعی 3.15 تقریبا 10 تا 12 از فن خود اینتل خنکتره (در حالت Idle)

فرکانس CPU را روی 380 تنظیم کردم که با ضریب 9.5 به سرعت 3.6 رسیدم که فعلا بنظرم هم Safe هست و هم حوابگوی نیاز من. (دما در حالت لود 47~ است)

1-اما از دو رم corsair 2GB با باس 400 ، در حالت طبیعی سیستم ضریب فرکانس رم را روی 2.40 یا همان 5:6 ست می کرد ولی در حالت اور فرکانس رم تا 2/380*2.4 یعنی 456 افزایش پیدا میکرد. چون قصد اور رم را ندارم با تنظیم دستی ضریب 2.0 یا 1:1 فرکانس رم به 380 کاهش پیدا می کنه، چون ضریب فرکانس بین ایندو را در اختیار نداشتم و باعث میشه نزدیک به 20Mhz از سرعت رم رو از دست بدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

2-هنوز سیستم رو زیر بار تست های معروف اورکلاک نبردم ولی در کار خودم در حالیکه هر دو هسته بار تقریبی 90% رو تحمل می کنند با همان حداکثر ولتاژ 1.250 سیستم روان کار می کنه ، ولی اگر در حالت Auto بگذارم اونرو تا 1.295 بالا می بره! آیا احتیاج به بررسی داره یا با همان Manual یعنی 1.250v ادامه بدم.

ممنون میشم در 2 مورد بالا اگر نکته ای هست راهنمائیم کنید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید