برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4600 :
CPU vcore : 1.7
NB:1.42
VTT : 1.4
CPU PLL : 1.57
گلکسی جان دو تا پست بالاتر لیست قطعات رو گفتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش برای من دیگه اپتدا و انتها نمونده داداش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دارم با این فرکانس ثبت رکرد می کنم فقط من می خواستم از دوستان بپرسم چه ولتاژی رو تغیر بدم تا حد اقل در 4.5 تست های 01 رو پاس کنه و اگر هم نه در فرکانس های بالاتر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو هم اضافه کنم هیچ گونه مشکلی از لحاض دمایی بنده ندارم ولتاژ های بالاتر رو هم می تونم بدم. اما مشکل اینجاست این سری از CPU ها در بعضی از ولتاژ های بالا تر تاثیر عکس می زاره.
نظرتون راه گشای من خواد بود. لطف کنید بنده رو راهنمایی کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4600 :
CPU vcore : 1.7
NB:1.42
VTT : 1.4
CPU PLL : 1.57
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Labyrinth (05-09-09)
|
مشخصات سيستم من اينه:
main: asus commando
cpu: E6600 va E5200
cpu coler:ocz vanqusher
ram:2*2gb patriot 800 5-5-5-13
vga:gtx275-2*4850-8800gts 320-4670 GDDR4
power: silver ston st 1000 nv 1000w
مين من 965 قديمي هستش. nbخيلي داغ مي شه اما يه توري خنكش مي كنم. برا ثبت ركورد 01
cpu رو (5200) تا 4337 اور كردم اما هر كاري مي كنم بيشتر نمي شه دما هم معلوم نيست!!! چون انگار مينم با اين cpu نمي سازه در حالت نرمال بدون اور 43 نشون مي ده . اما با يه مين p35 ديگه (p31 A7) دما وقتي cpu تا 3100 اور هست تو حالت بيكاري 19 در جه تو لد 100% 35 درجه هستش.(دست به ولتا»ا نزدم).
خب حالا كمك كنيد تا 4500 اور كنم. در مورد ولتاژ پل شمالي هم توضيح بدين؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وضعيت ولتاژا هم به قرار زيره:12.5x334
cpu:1.6
NB:1.35
سلام :
مدتی است برای من یک سوال پیش اومده که گفتنش اینجا بد نیست !
مثلا برای اورکلاک یک رم آشغال کینگستون با باس 667 یا یک رم مناسب پتریوت با باس 800 حداکثری تعیین
نشده ؟ به عبارتی مثلا من خودم این ترکوندن کینگستون رو دوست دارم چون قیمتش هم پایینه و سوختنش
هم زیاد مهم نیست ! تا چه فرکانسی 667 رو برسونم شاخ قول رو شکوندم ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با مین قبلی که اصلا بدرد اورکلاک نمی خورد و قابلت تنظیم تایمینگ رم رو نداشت تونستم به باس 900 برسم
با مین جدید می خوام رکورد بزنم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من در اصل رکورد این مدل رو می خوام بزنم یعنی باس 667 ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته با احتساب اینکه هیچ قطعه ای حداکثر نداره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب بود لیست رکورد باس رم رو توی صفحه اول همین تایپیک قرار می دادید ...
البته رم های متداول رو با تایمینگ مشخص ...
با تشکر ...
سعید جان عضویتتون را در انجمن ها تبریک میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Revision پردازنده شما چیه ؟ R0 هست یا C0 ؟
در صورتی که مطمئن هستید مشکل دما دارید ولتاژ پردازنده را بیشتر کنید ( تا 1.7 ولت ) و ولتاژ پل شمالی هم برای 4500 به نظرم یکم کم هست و 1.4 را ست کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا نوید جان بستگی به چیپ رم شما داره . کمااینکه ما رم های 533 یا 677 زیادی داریم رکورد های فوق العاده ای تونستند باهاشون ثبت کنند و از چیپ های مرغوب D9 GMH یا GKX درشون استفاده شده . در نتیجه اینکه بگیم با چه رمی میشه چه قدر اورکلاک کرد با توجه به فرکانس پایه اش حرف درستی نیست و قابلیت اورکلاک رم ها را فرکانس پایه اشون تشکیل نمیدند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پروفایل رمتون برای رسیدن به فرکانس 900 چه قدر هست ؟ ( ولتاژ و تایمینگ های اصلی ) .
یک عکس از تب SPD هم در CPU-Z بگذارید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
vandelin (16-09-09)
دوست عزیز در اورکلاکینگ رم های بر پایه Corei7 با توجه به ذات معماری این پلتفرم شما باید با بالا بردن Memory Voltage ، مقدار CPU VTT را هم بالا ببرید و با توجه به اینکه با Air Cooling کار میکنید مقدار ایمن 0.5v + CPU VTT هست و بیشتر از 1.85v با Air به نظرم ایمن نیست ( یعنی VTT 1.35v + 0.5v ) بر روی پلتفرم X58. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
سلام :
این هم یک عکس از مشخصات رم ها :
با تشکر ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
در اورکلاک رم وقتی تایمینگ رم رو رو اتوماتیک میذارم میشه 14-14- 10 که در حالت دستی بیشتر از 10 نداره قضیه چیه؟
بعد من نمیدونم تو برنامه setfsb کدام گزینه ماله rampage || extreme هست کمک میکنید؟ دفعه اولمه میخوام ازین برنامه استفاده کنم
و اینکه من با این مشخصات
920
rampage || extreme
corsair 1600 dominator
green 1030
میخوام maxfsb رو بگیرم میشه پروفایل کاملشو بگید که چه چیزا هایی رو باید در بایوس اعمال کنم؟
و اینکه من تو رکورد رم موندم
آخرین تلاشم
روی 2301 مگاهرتز بود با تایمینگ 24-9-9-9 واتاژ 1.82 الباقی اتوماتیک
چیرو باید تغییر بدم؟
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من منظور شما رو از این vtt متوجه نشدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچین اسمی تو بایوس پیدا نکردم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks