همیشه pcie رو دستی روی 100 بذار و روی auto نباشد .
همیشه pcie رو دستی روی 100 بذار و روی auto نباشد .
Jagvar (30-08-09)
|
|
HWBOT SSA Member
بهادر جان این قسمت رو همیشه 100 هستش و دست نمی زنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-----------------------------
اما یه پروفایل دیگه پیدا کردم که تست های من رو توی 4.47 پاس می کنه.
من دمبال فرکانس 4.5 هستم. کمک کنید ممنون میشم.
-----------------------------
پروفایل:
CPU rait:10X
PLL:150
FSB frc:447
dram:1191
Dram timing:5-5-5-18
CPU.V:1.65
GTL-1: 700
GTL-2: 750
Dram.V:2.28
NB.V:1.38
NB-GTL: 600
SB:120
------------------------------------
دوستان لطف کنید راه نمایی کنید.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیست قطعاتتون را بگید .
اگر دمای پردازنده بالا نیست ولتاژش را بالا تر ببرید . راستی برای گام اول پیشنهاد میکنم از مالتی پلیر های بالاتر استفاده کنید بعد برید سراغ FSB های بالاتر .
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
Jagvar (31-08-09)
HWBOT SSA Member
گلکسی جان دو تا پست بالاتر لیست قطعات رو گفتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش برای من دیگه اپتدا و انتها نمونده داداش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دارم با این فرکانس ثبت رکرد می کنم فقط من می خواستم از دوستان بپرسم چه ولتاژی رو تغیر بدم تا حد اقل در 4.5 تست های 01 رو پاس کنه و اگر هم نه در فرکانس های بالاتر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو هم اضافه کنم هیچ گونه مشکلی از لحاض دمایی بنده ندارم ولتاژ های بالاتر رو هم می تونم بدم. اما مشکل اینجاست این سری از CPU ها در بعضی از ولتاژ های بالا تر تاثیر عکس می زاره.
نظرتون راه گشای من خواد بود. لطف کنید بنده رو راهنمایی کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4600 :
CPU vcore : 1.7
NB:1.42
VTT : 1.4
CPU PLL : 1.57
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Labyrinth (05-09-09)
HWBOT SSA Member
مشخصات سيستم من اينه:
main: asus commando
cpu: E6600 va E5200
cpu coler:ocz vanqusher
ram:2*2gb patriot 800 5-5-5-13
vga:gtx275-2*4850-8800gts 320-4670 GDDR4
power: silver ston st 1000 nv 1000w
مين من 965 قديمي هستش. nbخيلي داغ مي شه اما يه توري خنكش مي كنم. برا ثبت ركورد 01
cpu رو (5200) تا 4337 اور كردم اما هر كاري مي كنم بيشتر نمي شه دما هم معلوم نيست!!! چون انگار مينم با اين cpu نمي سازه در حالت نرمال بدون اور 43 نشون مي ده . اما با يه مين p35 ديگه (p31 A7) دما وقتي cpu تا 3100 اور هست تو حالت بيكاري 19 در جه تو لد 100% 35 درجه هستش.(دست به ولتا»ا نزدم).
خب حالا كمك كنيد تا 4500 اور كنم. در مورد ولتاژ پل شمالي هم توضيح بدين؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وضعيت ولتاژا هم به قرار زيره:12.5x334
cpu:1.6
NB:1.35
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام :
این هم یک عکس از مشخصات رم ها :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks