آقا شهریار عزیز... مشکلی از لحاظ دما وجود نداره! سیستم با vMCH بالا بوت نمی شه...!!!
سیستم رو با فرکانس رم 1320 بوت می کنم! ولی با Set FSB از این بالاتر نمی ره!!! بعد از کلی سختی 1360 رو تونستم ثبت کنم...
مشکل اینجاست که سیستم با vMCH بیشتر از 1.7 بوت نمی شه!!! بوت هم که می شه شدید ناپایداره!! 1320 رو با Vmch 1.48 پایدار دارم! تا 3 هم ولتاژ می دم ولی بازم سر همون 680 سیستم داون می کنه...
ولتاژ 3 واسه 1400 کفایت نمی کنه! چه جوری پس می شه به 1500 رسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تایمینگ هارو هم دستی ست می کنم! ولی هماهنگ کردن اونا جور در نمیاد...
تایمینگ فعلی که تنظیم کردم 6.10.10.40.4.8.12.60 هست... ولی جواب گو نیست...

ببین عزیز پردازنده ای که شما برای اینکار انتخاب کردید خوبه ولی E8XXX ها به دلایلی بهترند . به هر حال شما MCH Latch را 400 ست کن و با Divider 3:5 تست بگیر !!!! این طوری باید به FSB بیشتری برسی تا بتونی رکورد هایی مثل 1400 و ... را بدست بیاری ولی از جهاتی برای شما بهتره . توی این حالت با آخرین ولتاژ مادربرد و MCH بالا میتونی بوت کنی . تایمینگت هم 37-10-10-6 ست کن . این تنظیمات اولیه خودم هست برای 1441 مگاهرتز که میشه این رکورد را با اطلاعات کمتری بدست آورد . توجه کن که دمای رم ها و مهم تر از اون بقیه قسمت ها مثل MCH مناسب باشه ! GTL ها را هم اگه اطلاعات در موردشون کافی هست ست کنی خیلی به نفعت هست . tRD را روی 10-12 بگذار . tRFC را هم با توجه به tCK ست کن . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

در آخر علی جان اون لینک هایی که دادم بهت را بخون خیلی موثر هستند + اینکه پروفایلت را بگذار یک نگاهیش بکنم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

راستی SPD ایت چه جوریه توی اون حالت ؟