خوب حالا من چرا نمی تونم از 1300 رد بشم؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دیشب دارم کار می کنم روش! دریغ از 1 فرکانس بالاتر... رو 650 داون می کنه با ضریب 1:2... این رم هرچه قدر چیپش بد باشه بالاخره باید به 1400 برسه!!! 6.14.14.60 هم تاثیری نداره...
tFRC رو کم کنم؟؟ رو 68 هست نرمال!!!
می تونین تایمینگ خودتون رو واسه 1400 لطف کنین؟؟ ولتاژ جواب گو نیست! تا 2.84 هم رفتم...!!
تا با مال خودم مقایسه کنم ببینم مشکل کجاست...؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:Standard Timing Control CAS Latency Time..............................: tRCD .........................................: tRP...........................................: tRAS..........................................: Advanced Timing Control [Press Enter] tRRD...........................................: tWTR..........................................: tWR............................................: tRFC...........................................: tRTP...........................................: Command Rate (CMD) ....................:
Bookmarks