راستش آقا شهریار عزیز این بورد اون قدر تنظیمات داره که خیلی هاشو می ذارم Auto بمونه!! دست می زنم کلا سیستم ناپایدار می شه!!
دما پایینه!! یعنی رمها داغ نمی شن ولی مشکل اینجاست که از فرکانس 1500 نمی تونم بیشتر برم! این همه ولتاژ دادم به رمها تا 2.74 رفتم فقط یک بار تونستم 1518 رو ولید بگیرم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

یک پروفایل برای فرکانس 1550 راهنمایی کنین ممنون می شم! همه چی رو امتحان کردم درست نشد!!
شما Advencd timing رو چی ست می کنید؟؟

چرا 3:5 هست...!! اونم دلیل داره!!
رمهای بنده چیپشون D9HNL هست!! که متاسفانه با ضریب 1:2 سازگار نیست!! امروز کشف کردم...
امیدوارم که نهایت فرکانس این رمها 1500 نباشه و حداقل یه خورده بالاتر بره...

با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان هیچ نظری ندارن...؟؟؟
چرا من نمی تونم با ضریب 1:2 بیشتر از 1300 برم؟؟؟ حتی با ولتاژ 2.8 و 1.8 برای رم و پل شمالی....؟؟؟

چیزی که من حدس می زنم ممکنه از چیپ رمها بشه!! از دوستان کسی نظری نداره در این مورد...؟؟؟

آقا شهریار عزیز شما که کار کردین با این بورد راهنمایی کنین!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمان داره می گذره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید