والا همین رمی که شما می فرمایید رو با Gigabyte GA-EP45-UD3R هم تست کردیم ،در حالت تایمیگ های متعارف با ولتاژ 2.5V به بالا سیستم تصویر نمی داد . قضیه کاملا با اینی که شما می فرمایید فرق میکنه .

در مورد پردازنده هم که شما ماشاالله می خوای با یه واترکولینگ دست ساز ، رکورد جهانی بزنی ! بیچاره موبو چه گناهی داره این وسط ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

الان دیگه کم کم بخوایم حساب کنیم ، 30 الی 40 درصد رکوردهای جهانی در همه زمینه ها ، با بردهای Asus زده میشه . البته برد های گیگابایت هم از این قاعده مستثنا نیستند .

کلا من قصد طرفداری از برندی رو ندارم ! ولی از اون طرف با تخریب برندی دیگه با دلایل غیر علمی کاملا مخالفم .

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من که نگفتم در برند برد من مشکلی هست منم منظورم این بود که با همین رم ولتاژ 2.5 به بالا که میدادم حتی روی 1066 که خودش هم بود کار نکرد
من سالیان سال هست که Asus کار میکنم و نخواستم خرابش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شاید منظورم رو بد رسوندم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید