سلام :
من جدیدا ویندوز ویستا نصب کردم و هنوز تستی توش نگرفتم !
ولی برام سوال شده که سیستم عامل ویستا می تونه بدلیل گرفتن حجم زیاد از رم ، توی تست ها تاثیر منفی بزاره ؟
باتشکر ...
سلام :
من جدیدا ویندوز ویستا نصب کردم و هنوز تستی توش نگرفتم !
ولی برام سوال شده که سیستم عامل ویستا می تونه بدلیل گرفتن حجم زیاد از رم ، توی تست ها تاثیر منفی بزاره ؟
باتشکر ...
|
ویندوز ویستا اگر نسخه 64 بیتی باشه در تست wPrime معجزه میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در تست های 3dmark امتیاز بالا میاره
تنها نکته منفیش اینه که نسبت به XP حساس تره و با فرکانس های پایین تر از XP باید بوت بشه
البته اگر رم 2 گیگ به بالا باشه فرقی نمیکنه قابلیت های دیگش جبران میکنه
N@VID (13-01-09)
1 سوال دیگه D:
فرق دمای هسته با cpu چیه؟ (core temp,cpu temp)
اینطور که من فهمیدم دمای هسته دمای خود هسته هست ولی دمای cpu دمایی هست که cpu ایجاد کرده و با یه سنسور نزدیک خود cpu اندازه گرفته میشه. خب دمای cpu همیشه کمتر از دمای هسته هستش، ماله من 10 درجه کمتره.
حالا سوال من اینه کدوم دما مهمه؟ مثلا اینکه intel گفته حداکثر دمای safe برای e8400 حدود 72 درجه هست منظورش کدومه؟ (نمیدونم سوال جاش اینجا هست یا نه ولی تاپیک سوال های اورکلاک قفل بود و نوشته بود منتقل شده اینجا)
درسته . حرارت 72 درجه ای که نام بردید همون حرارت CASE پردازنده هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza_v9999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اورکلاک چون توان مصرفی پردازنده بالا میره ، بهتره اون 72 درجه ، در حالت کاملا SAFE حدود 60 درجه در نظر گرفته بشه .
.
.
....
......
Majid OC (07-01-09), PCminister (04-01-09), reza_v9999 (04-01-09)
سلام دوستان شما ميدونيد كه Cpu E2200 تا چه دمايي از عمرش كم نميشه؟
برای سریه 65nm تا 60~65 در حالت Full Usage مشکلی نداره (البته حداکثر)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط START برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
START (13-01-09)
|
من با ویستا 64 بیت امتیازی به مراتب پایینتری در 3D Mark 2001,2003 گرفتم البته من 2 گیگ رم داشتم چیزه دیگه رو تست نکردم ولی واقعاً سیستم عامل زیبا و شکیل هستش
Going To Change New HardWare Soon
Dark Devil (14-01-09), N@VID (13-01-09)
مشخصا به دلیل قدیمی بودن این برنامه ها هست در ورژن های بالاتر که شدیدا ویستا توصیه میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
99 درصد قطعات ما درایور 64 بیت XP رو ندارند ! من 32 بیت نصب کردم ...
یعنی خیلی تاثیر داره ؟ 64 بیت !
تیریدی مارک نسخه آخرش چیه ؟
64 بیت من معجزه اش رو در تست wPrime دیدم یه 2 تا 3 ثانیه نسبت به XP 32 بیتی فرق داشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین نسخه که Vantage هست ولی 3DMark06 آخرین پچش 1.1 هست که نسبت به XP در ویستا امتیاز های بهتری میده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks