شوخی میکنی ! تازه 0.25V Over voltage داره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این cpu فقط Vcore می خواست . با همون 1.625v بالا بیا و تست Superpi 1MB هم بگیر . احتمال زیاد با موفقیت انجام بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این ولتاژ اگه تست سنگین ازش نگیری مشکلی پیش نمیاد .
برای اطمینان بیشتر این کار ها رو انجام بده ! :
استفاده بهینه از سرمای هوا که در حال حاضر به زیر صفر هم رسیده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
ساعت 22:00 :
اول بخاری تو اتاقت رو خاموش کن ! بعد پنجره اتاقت رو باز کن ! بعد در اتاقت رو ببند و 15 دقیقه بعد در حالی که کابشن و لباس گرم پوشیدی برگرد تو اتاقت و سیستمت رو روشن کن . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون پروفایل قبلی منو اعمال کن . برای تست SUPER PI با TRD 10 و برای زدن رکورد با CPU-Z از TRD 14 استفاده کن .
ضمنا Load Line Calibration هم حتما Enable کن .
حتما برای زدن رکورد با Cpu-z از Setfsb استفاده کن .
ببینم می تونی 4500 رو بزنی یا نه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=======================
پ.ن :
من جای شما بودم تا 1.70v Vcore ولت هم دریغ نمی کردم !

Bookmarks