میشه بیشتر وکامل تر راهنمایی کنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بیشتر وکامل تر راهنمایی کنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون مقاله سایت شهر سخت افزار رو ابتدا مطالعه کنید یقین دارم با مطالعه دقیق به اطلاعات مطلوبی دست پیدا میکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali-Over برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در بایوس رم رو نگاه کردم تا1600داشت چراروی1333بذارم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی این تنظیمات رو انجام بدم؟
PCI-E104
MemoryClock:1333
CPUFrecuncy:250
CPUvoltage:نمی دونم میشه بگید؟
اگه چیزی هست که نگفتم بگید که انجام بدم
آخرین ویرایش توسط Ali-Over در تاریخ 03-10-14 انجام شده است
250 خیلی زیاد هست برای شروع روی 220 بگذارید . بقیه رو هم فعلا دست نزنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali-Over برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-04-16), alksdj (03-10-14), Rezasam1 (03-10-14)
سلام مرسی از راهنمایی هایی که می کنید روی220گزاشتم وذخیره کردم روس3.51ست شد باprime95تست کردم فعلا که مشکلی نداشته بلو اسکرین نداده میشه سراغ مرحله بعدی بریم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی 230 قرار بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali-Over برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-04-16), alksdj (03-10-14)
روی 230قرار دادم ولی نرم افزار Prime95درهسته ی0ارور داد اینم عکسشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 4 میهمان)
Bookmarks