یه 3800x2 دارم که دمای دسکتاپش تو ویستا 80 تاست. بعد از یکم لود خاموش میشه که دماش 115 شده باشه.
نصب فن درسته و با 2 فن 3dcooler pro و 3d rocket II و استوک تست شده. بورد ایسوس A8N32-Sli-Deluxe و سی پی یو از manchester هاست
عضو VIP شهرسختافزار
منظورتون نامفهومه . کمی بیشتر توضیح بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
یه 3800x2 دارم که دمای دسکتاپش تو ویستا 80 تاست. بعد از یکم لود خاموش میشه که دماش 115 شده باشه.
نصب فن درسته و با 2 فن 3dcooler pro و 3d rocket II و استوک تست شده. بورد ایسوس A8N32-Sli-Deluxe و سی پی یو از manchester هاست
AMD FANATIC
عضو VIP شهرسختافزار
با این cpu تست Wprime 32m یا Super pi گرفتی ؟ نتایج عادی هست ؟ می تونی یه موردش رو با عکس نشون بدی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
تست میگیرم میزارم ولی در کل کاراییش نرمال هستش. تو تابستون فقط شات میکنه.
AMD FANATIC
|
|
کاربر شهرسختافزار
Phenom ll X4 955 Black Edition رو با کولر tuniq tower 120 تا چه فرکانسی میشه بی خطر اورکلاک کرد ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
( با Main ASUS M4A78T-E و ram corsair 4GB 1333 )
آخرین ویرایش توسط HERMES در تاریخ 27-08-09 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HERMES برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تاپیک همیشه مظلوم قرار میگیره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا 3.8 میشه ایمن اورکلاکش کرد .
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
دوستان من یک AMD Athlon 64 X2 4800 دارم و میخوام اور کلاکش کنم
روش بایوس رو امتحان کردم
دنبال یه برنامه خوب میگردم که این مدل cpu رو ساپورت کنه
کسی برنامه ای سراغ داره؟؟
مدل مادربرد: MSI K9N Ultra
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blacksina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی برنامه ای نمیشناسه؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blacksina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
easy tune رو آزمایش کن فکر کنم کارت رو راه بندازه
موفق باشی
کاربر شهرسختافزار
amd 965 چهار هسته فنوم 2 رو تا کجا میشه ایمن اورکلاک کرد و اصولا در مورد اورکلاک کردن یه توضیح ساده هم بدید ما هم بفهمیم چیه
ممنون
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks