شاید پردازنده شما مشکل داشته . این دماهایی که شما اعلام کردید ، خیلی بالاتر از موارد عادی هست . بلاخره اگر چنین دماهایی با کولینگ استوک برای این پردازنده صادق بود که مطمئنا خط تولید این پردازنده خیلی زود برچیده می شد . ضمنا خیلی از یوزر های دیگه هم این پردازنده رو دارند . خودم هم شخصا با این پردازنده کار کردم ، به هیچ وجه حرارت به این صورت بالا نیست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور از حرارت یاد شده را در پست بالا خدمت شما گفتم . دیگه اگر شما اصرار دارید با تعاریف و قواعدی که خودتون وضع می کنید رو بپذیرید . بنده اصراری ندارم .در کل ممکنه اون دما هایی که AMD برای پردازنده هاش قرار داده متوسط دما در مواقع Idle باشه؟!
پروتکشن های ایمنی حرارتی ، مدارات مدیرت مصرف انرژی و همینطور مدارات مونیتورینگ تعبیه شده در خانواده های مختلف Athlon ، Phenom , Phenom II و در کل K8 و K10 کاملا متفاوت از یکدیگر هستند .
به این دلیل هست که مصرف انرژی ، حرارت متصاعد شده و همینطور حرارت سنس شده توسط سنسور های حرارتی ، در خانواده های مختلف پردازنده ها متفاوت از یکدیگر هستند .
Bookmarks