فقط روی چیپ ها خمیر بزنید استفاده دوباره از اونها هم مشکل ساز نیست . مدل دقیق برد رو پیدا کرده و بنویسید .
توجه : هیچوقت مادربرد pc یا لپتاپ را روی فرش نگذارید . باعث پریدن بایوس میشه . چون الکتریسته ساکن ایجاد میکنه .
برای گرافیک و سی پی یو از خمیر Tuniq TX-4 استفاده کردم ، برای چیپ مین بورد و ترانزیستور های بالای سی پی یو میخواستم ببینم استفاده ای چند باره اون ماده و تعویض نکردن مثل خمیر سیلیکون مشکلی نداشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکس از بورد اگه بدونید کدوم قسمتشه ایسی کلاک ، ایسی ها رو هم جدا عکس گرفتم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیپ مین بورد که زیر هیتسینکش اون ماده رو داشت با قرمز مشخص کردم همینطور ترانزیتور های بالای سی پی یو ، هیت سینکی که روی این ترانزیستور ها با اون ماده متصل میشد همون بلاک سی پی یو بود ولی قسمت سی پی یو مسی بود
این عکس هم از هیت سینک که اون ماده هم مشخص کردم که وقتی متصل میشد می اومد روی ترانزیستور های بالای سی پی یو
با سپاس
آخرین ویرایش توسط amirpcp30 در تاریخ 06-10-15 انجام شده است
فقط روی چیپ ها خمیر بزنید استفاده دوباره از اونها هم مشکل ساز نیست . مدل دقیق برد رو پیدا کرده و بنویسید .
توجه : هیچوقت مادربرد pc یا لپتاپ را روی فرش نگذارید . باعث پریدن بایوس میشه . چون الکتریسته ساکن ایجاد میکنه .
amirpcp30 (06-10-15)
بله فقط روی سی پی یو و گرافیک زدم و چیپست و ترازیستور ها رو از ماده ی خودش دوباره استفاده کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی وقته از اینکارا نکرده بود م اصلا توجه نکردم + لپ تاپ یکی از دوستان اینقد گرم میشد که خاموش میکرد میخواستم اونو باز کنم به سرم زد لپ تاپ خودمم ببرم خونه ایشون با هم باز کنیم از خودمم تمیز کنم حتی فراموش کردم اول یک تست بگیرم بعد تمیز کنم ببینم چقد تفاوت کرده
مدل برد فقط این رو پشت برد پیدا کردم اگه همین باشه: نوشته pcb که مدل زده و همچنین pwa
که متاسفانه نمیشد کامل خوند یکی دو تا حروفش مشخص نیست این دو عکس مشخصش میکنند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سرچ در نت حدس من این هست:
HPMH-41-AB6200-D00G
با سپاس
dv6 حدود 10 مادربرد متفاوت دارد . مدل دقیق رو حتما روی برد مینویسه .
مثلا روی یکی از مدلها ایسی کلاک 9LRS3197 هست .
amirpcp30 (06-10-15)
|
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با چه نامی نوشته میشه؟ این pcb مگه همون مادربورد نیست؟ سرچش که کردم همون مین رو دیدم
این چیزیه که عموما میدونن . تولید کنند اصلی شرکت دیگری هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (07-10-15)
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه چیز دیگه ای پیدا نکردم عکس از نزدیک از بورد رو داخل یک فایل گذاشتم کیفیت چندان مناسب نیست نور کم بود فقط هم گوشی همراهم بود وقتی باز کردم چندتا عکس گرفتم چند عکس دیگه هم هست اگه مشخص بشه کدوم یکی ای سی کلاکش هست احتمالا بتونم کدش رو بخونم
www.andysheh.com/up/6080se.rar
با سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks