نقل قول:
یعنی با این نسخه از بایوس سنسور ها خوب عمل نمیکنند مثل باگ میمونه !
یا قابلیت خوندن دمای دقیق از سنسور را نداره بایوس! بازم به همون دلیل باگ مانند :yes::1. (38):
Printable View
نقل قول:
یعنی با این نسخه از بایوس سنسور ها خوب عمل نمیکنند مثل باگ میمونه !
یا قابلیت خوندن دمای دقیق از سنسور را نداره بایوس! بازم به همون دلیل باگ مانند :yes::1. (38):
ببخشید مهدی جان دیر رسیدم سیستم جدید مبارک باشه!ایشالا چرخش برات بچرخه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
درمورد دما مادر برد با چند تا نرم افزار از جمله نرم افزار خود مین چک کن ببین تو همش یه چیز نشون میده ؟
اگر این طوری بود امکان باگ بیشتر میشه ! شاید تا چند وقت دیگه یه بایوس ورژن جدید دادن درست شد!
با این اورری که کردی عجب دمای خوبی داره CPU خنکه نسب به قطعات دیگه خوب اینتل داره رو این دوهسته ای یاش
کار می کنه ؛ اینجوری پیش بره کارو کاسبی بازار کولینگ تعطیل میشه !؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قربانت مجید :11():
ممنون مجید جان قابل شما رو نداره عزیز :love:نقل قول:
ببخشید مهدی جان دیر رسیدم سیستم جدید مبارک باشه!ایشالا چرخش برات بچرخه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بله مثل اینکه برنامه های نشان دهنده دما همشون یه جا قاطی کرده بودند که با یه ری استارت درست شد :wink:نقل قول:
درمورد دما مادر برد با چند تا نرم افزار از جمله نرم افزار خود مین چک کن ببین تو همش یه چیز نشون میده ؟
اگر این طوری بود امکان باگ بیشتر میشه ! شاید تا چند وقت دیگه یه بایوس ورژن جدید دادن درست شد!
بله خودم هم به این نتیجه رسیدم که دما بسیار خوب هستنقل قول:
با این اورری که کردی عجب دمای خوبی داره CPU خنکه نسب به قطعات دیگه خوب اینتل داره رو این دوهسته ای یاش
کار می کنه ؛ اینجوری پیش بره کارو کاسبی بازار کولینگ تعطیل میشه !؟
راستی اگه با همین پروفایل و دما بخوام فیکس کنم و از سیستم استفاده کنم به CPU و مین آسیبی نمیرسه ؟ یعنی بالا بردن فرکانس اگر موجب افزایش بیش از حد دما نشه مشکل خاصی پیش نمیاره و عمر قطعات رو کم نمیکنه ؟
سپاس :11():
من خواستم که فرکانس رو از 3400 ببرم رو 3600mhz که سیستم اومد بالا اما وسط تست ریست شد :yes:
مگه اینکه دوستان یه پروفایل جدید آماده کنن تا رو 3600 بتونم پایدارش کنم البته با همین فن استوک (فعلا) :wink:
از آقای مهدی موسوی و مجید OC و بقیه بچه ها تشکر میکنم بابت راهنمایی هاشون
با اینکه وقت من خیلی کم هست اما دارم تاپیک را با راهنمایی های دوستان دنبال و استفاده میکنم
:give_rose::11():thanks
مبارک باشه سیستم جدید مهدی جان :give_rose:نقل قول:
ولتاژ CPU رو از حالت Auto به 1.3650V تغییر بده.:cool:
منم سیستمم جمع شد با این مشخصات:
MB:Asus P5K/EPU
CPU:E7200
GPU: 9600GT Overclocked
RAM:OCZ 2Gig Dual Channel Gold Series
PSU:Green 485W
CPU Cooler:Cooler Master Hyper TX212
(از اوزکلاک رم متنفرم:yes:)
در دقیقه اول که Run شد سریع این تغییرات رو اعمال کردم:
CPU: 337*9.5=3200
CPU Voltage: 1.240
DRAM Voltage : 1.9v
RAM: 804 MHZ
CPU Spread Spectrum : Disable
سیستم که با این اور ساده Stable هست و تست نگرفتم.
ولی از این بالاتر نرفتم چرا؟؟؟؟
چون دما به طرز فجیعی تو PC Probe نشون داده میشد سریع بایوس رو آپدیت کردم اما زیاد تغییری محسوس حس نشد که نشد.
فقط دما تو Pc Probe 250C برای CPU نشون داده می شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعد از چند بار ریست دما اومد روی 44 در جه در حالت IDLE اونم با Cooler Master TX212 و در حالت Load شد 62C
با برنامه های Core Temp تست کردم دما در حالت IDLE برای Core0 37C و برای Core1 42C بود
در حالت Load برای Core0 53C و برای Core1 58c بود.
برنامه real Temp در حالت IDLE برای Core0 32C و برای Core1 37C بود.
در حالت Load برای Core0 47C و برای Core1 52C بود.
به نظرم نتایج real Temp عاقلانه تر به نظر میان البته یادآور بشم خمیر سیلیکونی که استفاده کردم
از این خمیر هاست که بسته ای 500 تومنن :1. (38):
بقیه برنامه ها از قبیل Hardware Monitor و Everest که پرتن از موضوع.
راستی چرا سیستمم با FSB 400 اصلا بالا نمیاد؟؟
منظور 400*8=3200 هست که مشکل داره:1. (26):
نظر دوستان چیه؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خب دوستان امروز یک کولینگ برای CPU تهیه کردم به نام Zerotherm Nirvana NV 120 Premium از بازار ایران با قیمت 57000 تومان
خب اولین کاری که کردم یه تست با برنامه Orthos گرفتم به مدت 70 دقیقه با آخرین دور فن این کولر که عکس رو براتون میزارم با پروفایل مهدی عزیز که رو 3400Mhz تنظیم شده بود به قرار زیر :
دما در حالت عادی 28 درجه
دما در حالت فول لود 44 درجه
اختلاف دما نسبت به فن استوک : کاهش 14 درجه (به نظرم بد نباشه)
منتظر نظر دوستان هستم .
مهدي جان طبق review ها . tuniqtower120 خيلي از اين بهتره . قيمتش هم مناسب تره . خدماتش هم حرف نداره . كوچكترين چيزي بشه سريع يديكش رو بهت ميدن . مبارك باشه كولينگ بدي نيست .
راستش امید جان به این دلیل این کولینگ رو نگرفتم که کیس من یه کیس معمولیه و تونیک تاور توی کیس جا نمیگیره منظورم اینه که دیگه نمیتونستم درب کیس رو ببندم و اگه میخواستم بگیرمش باید کیس رو هم تعویض میکردمنقل قول:
:1. (23):
مبارک باشه کولینگ ... :1. (40):
مهدی جان منتظر رکورد های دید از شما هستیم :give_rose: