حسین جان شما مثل اینکه نمیگیری من چی میگم! هی الکی سوال میکنی! کجای جمله من غیر قابل فهمه که هی اینقدر از اینو اون سوال میکنی بگو من خودم توجیهت کنم
Printable View
حسین جان شما مثل اینکه نمیگیری من چی میگم! هی الکی سوال میکنی! کجای جمله من غیر قابل فهمه که هی اینقدر از اینو اون سوال میکنی بگو من خودم توجیهت کنم
خب دوستان سیستم بنده هم آماده شد که مین و سی پی یو و پاور بنده دقیقا مثل این دوستمون (Trip) هست :1. (23):
با توجه به توضیحات مهدی جان اولین کاری که کردم بایوس رو آپدیت کردم که نتیجش هم مثل بقیه دوستان کاهش دما بود :great:
سی پی یو هم با پروفایل پیشنهادی مهدی عزیز اور کردم که کاملا پایداره
AI Overclock tuner : Manual
FSB Ferequency : 336Mhz
DRAM Ferequency : 896Mhz
CPU Voltage : Auto
DRAM Voltage : 1.9v
CPU Spread Spectrum : Disable
دمای سی پی یو در حالت عادی رو 28 درجه هست (اجالتا دو تا فن معمولی بستم رو سیستم)
با تست 36 دقیقه ای و Cpu Usage 100% دمای ماکسیمم اومد رو 59 درجه
البته به فکر یه کولینگ مناسب هستم با اینحال که خیلی کم از برنامه های سنگین استفاده میکنم
با تشکر از مهدی موسوی عزیز ، مجید عزیز و حسین عزیز جهت راهنمایی های مفید در این تاپیک :11():
خوب دلیل داره :نقل قول:
من هر وقت از شما چیزی میپرسم جواب که میدی جوابش با جواب بقیه بچه ها فرق میکنه !:1. (27):
به خاطر همین به سرعت میرم سراغ مهدی جان که ببینم نظر اون چیه ؟!
خود من وقتی سوال از شما میپرسم بعد جواب میدی شاخ در میارم که چی گفتی :1. (2):
:1. (38)::give_rose:
نقل قول:
مبارک باشه سیستم جدید :1. (38)::11():
اور خوبی زدی مخصوصا با این اور و با اون دما که از نظر من اگر دما ها واقعی باشند کاملا Safe هست :yes:
آره عزیز یک کولینگ بدرد بخور هم بگیر بعد این پروفایل را بایوس کن :
400*9.5 و ولتاژ هم سای کن روی Auto نباشه خودت تست بگیر و تا جایی که پایدار هست ولتاژ را بیار پایین :yes:
خواهش میکنم کاری نکردیم یک سر گرمی بود که به سوال ها جواب دادیم :1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38):
New Profile in 3400 Mhz :
AI Overclock tuner : Manual
FSB Ferequency : 357Mhz
DRAM Ferequency : 895Mhz
CPU Voltage : Auto
DRAM Voltage : 1.9v
CPU Spread Spectrum : Disable
دمای سی پی یو در حالت عادی : 29 درجه
دمای سی پی یو با تست 30 دقیقه : 57 درجه
ورژن جدید بایوس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]به تاریخ 2008/8/25 هم آماده دانلود هست که میتونید استفاده کنید . :1. (23):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اور خوبیه باز !نقل قول:
ولی بازم میگم که ولتاژ را خودت بدی بهتره تا Auto باشه ! چون Auto ولتاژ بیشتری از Stable بودن اعمال میکنه مثلا من با Q6600 اگر بخوام از 2.4 به 3.2 اور کنم در حالت Auto تقریبا 1.46 ولت ولتاژ اعمال میکنه در صورتی که من با 1.3 ولت پایدار کردم 100% :yes:
دما هم Safe هست دیگه از این بالاتر احتمال زیاد در طولانی مدت باعث معیوب شدن قطعه میشه :1. (26):
من دمای کاملا Safe را 60 درجه انتخاب میکنم :1. (38): البته ماکزیموم ها وگر نه 55 :yes::1. (40):
:give_rose:
یه مطلب جالب بگم خدمتتون اینکه از دیشب که بایوس مادربرد رو با ورژن جدید 1306 آپدیت کردم دمای مادربرد از 43 اومده روی 24 درجه یعنی نزدیک به 20 درجه کاهش دما :1. (27):
به نظر شما این مورد منطقی و امکان پذیره ؟
شما زمانی که مطمئن هستی که دستت خشک هست ، سینک NB رو لمس کن ! در صورتی که از دما محیط بیشتر بود ! مشکل مونیتورنگ داره ! تو Setup هم چک کن نتیجه رو اعلام کن . با برنامه های speed fan و core temp هم امتحان کن .نقل قول:
90% مشکل مونیتورینگ هست .
بله مهدی جان من با دست سینک رو چک کردم که نسبت به قبل خیلی خنک تر شده اما نشون دهنده دما مثل اینکه مشکل داره بعضی وقتها هم دما صفر میشه
کاری میشه کرد ؟
راستی منظورت از مونیتورینگ چی هست ؟