پاسخ: اورکلاک پردازنده E7200 با مین P5Q
نقل قول:
خب تست شماره 2 :
دما در حالت عادی 35 درجه و دمای مین رو 45 درجه
نتیجه تست 15 دقیقه ای :
دمای CPU بین 57 تا 60 متغییر
وقتی که سیستم داشت تست میکرد کیس رو از زیر میز آوردم بیرون و درب کیس رو باز کردم و نگاهم رو دما بود جالب بود که دما تقریبا 5 درجه پایین می اومد و می اومد رو 54 - 55 درجه
اینم عکس :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بسیار عالی . همین پروفایل رو از نظر من fix نگه دار . :1. (26):
حتمآ نکاتی رو که حسین عزیز در مورد تهویه کیس گفت ، مد نظر داشته باش . خیلی تاثیر داره .
در آخر هم برای تست پایداری نهایی ، با همین Orthos یه تست 2 ساعته بگیر تا خیالت از نظر 100% stable بودن راحت باشه .
خب مثل اینکه یواش یواش داریم ما هم حرفه ای میشیم ها (شوخی) :1. (38):
دما تو حالت عادی که روی 35 برای CPU و 45 برای مین بود رو با نصب یک فن ساده روی درب کیس رسوندم به 30-31 درجه برای CPU و 40 درجه برای مین یعنی کاهش حداقل 4-5 درجه که فکر میکنم بازم عالی باشه :wink:
نظرت چیه مهدی جان ؟
فقط فن رو جوری نصب کردم که هوا رو میده داخل کیس البته یه مقدار هم سر و صدا داره این که مشکلی رو بوجود نمیاره ؟
نقل قول:
دما تو حالت عادی که روی 35 برای CPU و 45 برای مین بود رو با نصب یک فن ساده روی درب کیس رسوندم به 30-31 درجه برای CPU و 40 درجه برای مین یعنی کاهش حداقل 4-5 درجه که فکر میکنم بازم عالی باشه :wink:
نظرت چیه مهدی جان ؟
فقط فن رو جوری نصب کردم که هوا رو میده داخل کیس البته یه مقدار هم سر و صدا داره این که مشکلی رو بوجود نمیاره ؟
فن رو کجا گذاشتی ؟
پیشنهاد میکنم ، یه فن بزار روی درب کناری کیس تا هوا رو بده داخل کیس . یه فن هم بزار پشت کیس تا هوا رو بکشه بیرون .
اینطوری بهترین راندمان رو داری . در مورد صدا هم مشکلی نداره ! عادت میکنی . :lol:
نقل قول:
وقتی که سیستم داشت تست میکرد کیس رو از زیر میز آوردم بیرون و درب کیس رو باز کردم و نگاهم رو دما بود جالب بود که دما تقریبا 5 درجه پایین می اومد و می اومد رو 54 - 55 درجه
خوب وقتی من میگم درب کیس باز باشه برای همینه دیگه بالاخره من پیراهن بیبشتری از شما پاره کرم :1. (38):
مهدی جان هم در جریان هستن مال من اگر تو تاپیک ها بگردی میبینی که 6 درجه هم اختلاف نشون داده !
نقل قول:
فن رو کجا گذاشتی ؟
پیشنهاد میکنم ، یه فن بزار روی درب کناری کیس تا هوا رو بده داخل کیس . یه فن هم بزار پشت کیس تا هوا رو بکشه بیرون .
اینطوری بهترین راندمان رو داری . در مورد صدا هم مشکلی نداره ! عادت میکنی . :lol:
اصل قضیه اینه که باید هوای تازه و خنک به کولر برسه تا بهترین کارایی را داشته باشه ! وگر نه هوای داغ بده و دمای بالای 100 درجه را حالشو ببر :1. (38):
نوید :
حالا به هر صورتی میتونی هوای تازه و خنک به فن CPU برسون بعد نتیجه را میبینی ! میتونی تو زمستان تست کنی در محیط باز میبینی که دمای خیلی پایینی داری چون دمای محیط پایینه :yes:
نقل قول:
نظرت چیه مهدی جان ؟
بابا حرفه ای !!:love:
به نظر من بهترین انتقال دهنده هوا همون فن های دور بالا یا بلبرینگیه 12*12 است 0.5 آمپر و 12 ولت که حتما با یه کانال مربع شکل هوارو روی فن CPU منتقل کن و حتما یه راه خروج برای هوای وارده ایجاد کن یعنی پس دو تا فن لازمه یکی هوای بیرون رو به داخل کیس انتقال بده (رو CPU) یکی هوای گرم شده داخل کیسو به بیرون انتقال بده
یعنی هوا هر لحظه در گردش باشه به این میگن یه سیستم تهویه هوای کیس با دو فن دور بالا!
(این شرایط برای زمانی یه که در کیس بسته باشه)
اینم تست شماره 3 با یک فن روی درب کیس که هوا رو میده داخل :
دمای سی پی یو : 54 درجه
دمای مین : 44 درجه
عکس :
عکس از CPU-Z
نقل قول:
بابا حرفه ای !!:love:
به نظر من بهترین انتقال دهنده هوا همون فن های دور بالا یا بلبرینگیه 12*12 است 0.5 آمپر و 12 ولت که حتما با یه کانال مربع شکل هوارو روی فن CPU منتقل کن و حتما یه راه خروج برای هوای وارده ایجاد کن یعنی پس دو تا فن لازمه یکی هوای بیرون رو به داخل کیس انتقال بده (رو CPU) یکی هوای گرم شده داخل کیسو به بیرون انتقال بده
یعنی هوا هر لحظه در گردش باشه به این میگن یه سیستم تهویه هوای کیس با دو فن دور بالا!
(این شرایط برای زمانی یه که در کیس بسته باشه)
من از این فن استفاده کردم که مربع هست و سایزش 8X8 یعنی جایی فنی که رو درب کیس گذاشتن همین سایزه که بادش هم یه مقدار بالای سی پی یو میخوره
فقط همین جایی که فن رو گذاشتم زیرش یه جای فن دیگه داره که اندازش 12X9 هست که روبروی سی پی یو نیست و دقیقا روبروی اسلاتهای PCI هست
البته یکی دیگه از این فنهای 8X8 دارم که پشت کیس میبندم باسه خروج هوا ببینم چی میشه
چه داستانهایی داره این اورکلاک ! که البته جذابه :wink:
این سوالای ما هم بی جواب موند :lol:
1- دمای بالا موقعی اتفاق می افته که سی پی یو 100 ٪ فعال باشه درسته ؟
2- تو بازی های گرافیک بالا یا برنامه های سنگین اگه بخوایم با این تنظیمات بریم جلو بازم سی پی یو 100٪ فعاله ؟ منظورم اینه که کجاها سی پی یو 100 ٪ فعال میشه تا دما بیاد بالا ؟ (متوجه شدین؟)
3- نرم افزاری وجود داره که سرعت فن سی پی یو رو تو ویندوز بالاتر ببره ؟
دوست عزیز خوش آمدی به PcNetwork :11():
چه جالب سیستم جدید بنده (کوچ از AMD به سوی Intel) هم دقیقا مثل شماست و فردا انشاالله میرم که قطعات رو تهیه کنم
خودم هم حتما سعی میکنم با استفاده از این تاپیک Cpu رو اور کنم و نتایج رو اینجا بزارم :yes: