New Profile in 3400 Mhz :
AI Overclock tuner : Manual
FSB Ferequency : 357Mhz
DRAM Ferequency : 895Mhz
CPU Voltage : Auto
DRAM Voltage : 1.9v
CPU Spread Spectrum : Disable
دمای سی پی یو در حالت عادی : 29 درجه
دمای سی پی یو با تست 30 دقیقه : 57 درجه
عضو VIP شهر سختافزار
New Profile in 3400 Mhz :
AI Overclock tuner : Manual
FSB Ferequency : 357Mhz
DRAM Ferequency : 895Mhz
CPU Voltage : Auto
DRAM Voltage : 1.9v
CPU Spread Spectrum : Disable
دمای سی پی یو در حالت عادی : 29 درجه
دمای سی پی یو با تست 30 دقیقه : 57 درجه
Majid OC (06-09-08), murizaki_2000 (04-09-08), Overclocker (04-09-08), Shahryar (04-09-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اور خوبیه باز !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی بازم میگم که ولتاژ را خودت بدی بهتره تا Auto باشه ! چون Auto ولتاژ بیشتری از Stable بودن اعمال میکنه مثلا من با Q6600 اگر بخوام از 2.4 به 3.2 اور کنم در حالت Auto تقریبا 1.46 ولت ولتاژ اعمال میکنه در صورتی که من با 1.3 ولت پایدار کردم 100% برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دما هم Safe هست دیگه از این بالاتر احتمال زیاد در طولانی مدت باعث معیوب شدن قطعه میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دمای کاملا Safe را 60 درجه انتخاب میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته ماکزیموم ها وگر نه 55 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks