من خوندم دوستان کاملا مطلب رو باز کرده ودر ست اشاره کرده بودن اگه دقت کنی در پست آخر دوست خوبماگر امکان داره مجید جان این را یک نوضیح مفصل بده خیلی برای من مهم هست
و توضیح مفصل به خاطر این بود : از این صفحه به بعد بخون منظورم را متوجه میشی که چرا یک توضیح خواستم از شما
Dark Devil با این نکته اشاره کرده که:
خب راست میگه چیزی حس نمی کنید اوور رم از لحاظ فنی خیلی حساس تر نسبت به CPU وخیلی سریع تر آسیب میبینه و من هم فقط در فرکانس بالا یا زدن رکودر کسی از دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با فرکانس و تایمینگ رم بازی می کنم کاری نداره با نرم افزار تست روی دو حالت 800 و1066 با تایمینگ یکسان تست بگیر و اختلاف رو ببین چقدر کمه !!توی خیلی از تست ها هم 800 های اور شده نتایج بهتری گرفتن نسبت به 800 ها ولی من 800 با تایمینگ 4-4-4-12 رو ترجیح میدم به این دلیل که فشار کمتری رو سیستم تحمل میکنه و هم اینکه تعداد فریم اصلا محسوس نیست
و وقتی که 800 می کنی 1066 انتظار داری مثلا تو بازی Crysis افزایش 10 فریمی داشته باشی که اینطور نیست
پس بهتر خیلی کمتر با اوور رم کار کنی در حدی که تو همون فرکانس که کار می کنه فقط و فقط با تایمینگ یا لتنسی
اون فرکانس بازی کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks