خوبه !سیستم پایداره!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شیطونه میگه یه کم FSB رو بالاتر ببر . . . . . ببین می ترکه! یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره حتما فن پشتی رو دور بالا باشه تا هوای گرم تولیدیه CPU قطعات دیگرکاملا خارج شه !جهت گردش فن رو هم دقت کنید!من از این فن استفاده کردم که مربع هست و سایزش 8X8 یعنی جایی فنی که رو درب کیس گذاشتن همین سایزه که بادش هم یه مقدار بالای سی پی یو میخوره
فقط همین جایی که فن رو گذاشتم زیرش یه جای فن دیگه داره که اندازش 12X9 هست که روبروی سی پی یو نیست و دقیقا روبروی اسلاتهای PCI هست
البته یکی دیگه از این فنهای 8X8 دارم که پشت کیس میبندم باسه خروج هوا ببینم چی میشه
چه داستانهایی داره این اورکلاک ! که البته جذابه
بستگی داره ولی معمولا بازی ها به غیر از GPU یاهمون گرافیک از CPUهم تا بتونن استفده و یه کسری محاسبات1- دمای بالا موقعی اتفاق می افته که سی پی یو 100 ٪ فعال باشه درسته ؟
2- تو بازی های گرافیک بالا یا برنامه های سنگین اگه بخوایم با این تنظیمات بریم جلو بازم سی پی یو 100٪ فعاله ؟ منظورم اینه که کجاها سی پی یو 100 ٪ فعال میشه تا دما بیاد بالا ؟ (متوجه شدین؟)
و نتایج رو به CPU ارسال و پاسخ می گیرن بازم بستگی به بازیش داره مثلا Crysis ازCPU کاملا استفاده می کنه
یا 3DsMAX در زمان Render گیری ؛همین طور .خب چه جوری بفهمیم؟
فعالیت CPU رو شما می تونی تو Task Manager در لبه Performance قسمت CPU Usage ببینید(تا برنامه یا بازی رو باز می کنین با دکمه پنجره کی برد بیاین بیرون و در Task Manager در قسمت ذکر شده در صد استفا ده از CPU رو مشاهده کنید ) در این هنگام:
می بینی دما در حالت اوور بالا رفته مثلا 40 تا 45 باید حواستون به دما باشه زیر 40 که مشکلی نیست 40 تا50 مراقبت و تمهیدات بیشتری می طلبه مثل قضیه همین فنها ووو .. . من باشم یه خنک کننده آبی می سازم می بندم رو CPU راحت هر کاری بخوام می کنم ؟!
بحث دیگه سر این قابل حس بودن افزایش سرعت در اثر اوورکلاک CPU که آیا واقعا این افزایش فرکانس قابل حسه
یا مثلا بازی سریع تر شده یا فقط اجبار کاری و افزایش فرکانس اسمیCPU اگر وافعا چیزی حس نمی کنید؟!
فشار الکی به قطعه لازم نیست در همون فرکانس اولیه بازی یا کار کنید
عزیز خود اون نرم افزار ASUS که نصب کردی یه همچین امکانی برای تغییر سرعت فن باید داشته باشه؟3- نرم افزاری وجود داره که سرعت فن سی پی یو رو تو ویندوز بالاتر ببره ؟
CD مادربردتون رو دوباره مشاهده کنید
اورکلاک رم:
کم کم باید روی اووور رم ها کار کنی. . . اگه همین فرکانس خوبه (دما هم مناسبه) شروع به اوور رم ها کن ببین
CL رم یا همون زمان تاخیر (RAM Timing Controlدر بایوس شما)داده ها از CPU تاRAM رو میگن که هرچه این عدد کمتر بشه مثلا 18-5-5-5رو به 12-4-4-4کاهش بدی سرعت جای گزینی داده ها در رم سریع تر از قبل میشه عامل دیگه که بنام (CPU:DRAM) یا در برنامه CPU-z به نام (FSB:DRAM)هم خوانده می شود یا مقسم سرعت باس جلویی تقسم بر سرعت حافظه که در سرعت عملکر د گفته شده تاثیرگذاره ؛که در بایوس شما مثل اینکه خود کار تنظیم میشه ؟
(FSB:DRAM) در عکس زیر 3:4 هستش این عدد البته بستگی داره مثلا بتونین به 1:2 تغییر بدین که خود بایو س
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با فرکانس FSB بهترین (FSB:DRAM) رو انتخاب میکنه مثلا در چیپ Intel nForce790i SLI شما می تونین (FSB:DRAM)
رو دستی تغییر بدید البته در بعضی مادربرد ها هم در بایوسشون این امکان وجود داره ولی چیپ Intel nForce این امکان همیشگیه!!
امیدوارم مفید باشه!
قربانت مجیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks