Mehdi_Full (02-09-08), Overclocker (02-09-08)
خوبه !سیستم پایداره!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شیطونه میگه یه کم FSB رو بالاتر ببر . . . . . ببین می ترکه! یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره حتما فن پشتی رو دور بالا باشه تا هوای گرم تولیدیه CPU قطعات دیگرکاملا خارج شه !جهت گردش فن رو هم دقت کنید!من از این فن استفاده کردم که مربع هست و سایزش 8X8 یعنی جایی فنی که رو درب کیس گذاشتن همین سایزه که بادش هم یه مقدار بالای سی پی یو میخوره
فقط همین جایی که فن رو گذاشتم زیرش یه جای فن دیگه داره که اندازش 12X9 هست که روبروی سی پی یو نیست و دقیقا روبروی اسلاتهای PCI هست
البته یکی دیگه از این فنهای 8X8 دارم که پشت کیس میبندم باسه خروج هوا ببینم چی میشه
چه داستانهایی داره این اورکلاک ! که البته جذابه
بستگی داره ولی معمولا بازی ها به غیر از GPU یاهمون گرافیک از CPUهم تا بتونن استفده و یه کسری محاسبات1- دمای بالا موقعی اتفاق می افته که سی پی یو 100 ٪ فعال باشه درسته ؟
2- تو بازی های گرافیک بالا یا برنامه های سنگین اگه بخوایم با این تنظیمات بریم جلو بازم سی پی یو 100٪ فعاله ؟ منظورم اینه که کجاها سی پی یو 100 ٪ فعال میشه تا دما بیاد بالا ؟ (متوجه شدین؟)
و نتایج رو به CPU ارسال و پاسخ می گیرن بازم بستگی به بازیش داره مثلا Crysis ازCPU کاملا استفاده می کنه
یا 3DsMAX در زمان Render گیری ؛همین طور .خب چه جوری بفهمیم؟
فعالیت CPU رو شما می تونی تو Task Manager در لبه Performance قسمت CPU Usage ببینید(تا برنامه یا بازی رو باز می کنین با دکمه پنجره کی برد بیاین بیرون و در Task Manager در قسمت ذکر شده در صد استفا ده از CPU رو مشاهده کنید ) در این هنگام:
می بینی دما در حالت اوور بالا رفته مثلا 40 تا 45 باید حواستون به دما باشه زیر 40 که مشکلی نیست 40 تا50 مراقبت و تمهیدات بیشتری می طلبه مثل قضیه همین فنها ووو .. . من باشم یه خنک کننده آبی می سازم می بندم رو CPU راحت هر کاری بخوام می کنم ؟!
بحث دیگه سر این قابل حس بودن افزایش سرعت در اثر اوورکلاک CPU که آیا واقعا این افزایش فرکانس قابل حسه
یا مثلا بازی سریع تر شده یا فقط اجبار کاری و افزایش فرکانس اسمیCPU اگر وافعا چیزی حس نمی کنید؟!
فشار الکی به قطعه لازم نیست در همون فرکانس اولیه بازی یا کار کنید
عزیز خود اون نرم افزار ASUS که نصب کردی یه همچین امکانی برای تغییر سرعت فن باید داشته باشه؟3- نرم افزاری وجود داره که سرعت فن سی پی یو رو تو ویندوز بالاتر ببره ؟
CD مادربردتون رو دوباره مشاهده کنید
اورکلاک رم:
کم کم باید روی اووور رم ها کار کنی. . . اگه همین فرکانس خوبه (دما هم مناسبه) شروع به اوور رم ها کن ببین
CL رم یا همون زمان تاخیر (RAM Timing Controlدر بایوس شما)داده ها از CPU تاRAM رو میگن که هرچه این عدد کمتر بشه مثلا 18-5-5-5رو به 12-4-4-4کاهش بدی سرعت جای گزینی داده ها در رم سریع تر از قبل میشه عامل دیگه که بنام (CPU:DRAM) یا در برنامه CPU-z به نام (FSB:DRAM)هم خوانده می شود یا مقسم سرعت باس جلویی تقسم بر سرعت حافظه که در سرعت عملکر د گفته شده تاثیرگذاره ؛که در بایوس شما مثل اینکه خود کار تنظیم میشه ؟
(FSB:DRAM) در عکس زیر 3:4 هستش این عدد البته بستگی داره مثلا بتونین به 1:2 تغییر بدین که خود بایو س
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با فرکانس FSB بهترین (FSB:DRAM) رو انتخاب میکنه مثلا در چیپ Intel nForce790i SLI شما می تونین (FSB:DRAM)
رو دستی تغییر بدید البته در بعضی مادربرد ها هم در بایوسشون این امکان وجود داره ولی چیپ Intel nForce این امکان همیشگیه!!
امیدوارم مفید باشه!
قربانت مجیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 02-09-08 انجام شده است
Mehdi_Full (02-09-08), Overclocker (02-09-08)
مجید جان چند روز پیش یک کیس از یک شرکت دیدم .اسمش رو میشه میزه بنچ گذاشت .ایده خوبیه برای اورکلاکرهااگر بشه مثل اون بسازیم .عالی هست. تو تاپیک اخبارعکسش هست .
Majid OC (02-09-08)
باید از همه جای سیستم در حین عملیات مراقبت کنی که مشکلی به وجود نیاد ! اکثر افراد این کارو نمیکنند و به مشکل بر میخورند و میگویند که اورکلاک مساوی با آتش زدن سیستم (افرادی که بدون اطلاعات لازم و ... دست به انجام چنین عملیاتی میزنند) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 02-09-08 انجام شده است
اگر امکان داره مجید جان این را یک نوضیح مفصل بده خیلی برای من مهم هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و توضیح مفصل به خاطر این بود : از این صفحه به بعد بخون منظورم را متوجه میشی که چرا یک توضیح خواستم از شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CD نه DVD ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC
فکر کنم FAN Expert باشه اون نرم افزار مورد نظرش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
من خوندم دوستان کاملا مطلب رو باز کرده ودر ست اشاره کرده بودن اگه دقت کنی در پست آخر دوست خوبماگر امکان داره مجید جان این را یک نوضیح مفصل بده خیلی برای من مهم هست
و توضیح مفصل به خاطر این بود : از این صفحه به بعد بخون منظورم را متوجه میشی که چرا یک توضیح خواستم از شما
Dark Devil با این نکته اشاره کرده که:
خب راست میگه چیزی حس نمی کنید اوور رم از لحاظ فنی خیلی حساس تر نسبت به CPU وخیلی سریع تر آسیب میبینه و من هم فقط در فرکانس بالا یا زدن رکودر کسی از دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با فرکانس و تایمینگ رم بازی می کنم کاری نداره با نرم افزار تست روی دو حالت 800 و1066 با تایمینگ یکسان تست بگیر و اختلاف رو ببین چقدر کمه !!توی خیلی از تست ها هم 800 های اور شده نتایج بهتری گرفتن نسبت به 800 ها ولی من 800 با تایمینگ 4-4-4-12 رو ترجیح میدم به این دلیل که فشار کمتری رو سیستم تحمل میکنه و هم اینکه تعداد فریم اصلا محسوس نیست
و وقتی که 800 می کنی 1066 انتظار داری مثلا تو بازی Crysis افزایش 10 فریمی داشته باشی که اینطور نیست
پس بهتر خیلی کمتر با اوور رم کار کنی در حدی که تو همون فرکانس که کار می کنه فقط و فقط با تایمینگ یا لتنسی
اون فرکانس بازی کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 02-09-08 انجام شده است
بله DVD هست.CD نه DVD ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم FAN Expert باشه اون نرم افزار مورد نظرش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسم نرم افزار هم فک کنم Q-FAN هست که در مجموعه Al Suite وجود دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه چرا وقتی میتونم با 1066 و تایمینگ 5-5-5-15 با 1.92 ولت پایدار باشم برم 800 با 4-4-4-12 ست کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و قطره قطره جم گردد وانگهی دریا شود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای من که تا حالا کاملا محصوص بوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نمیکنم خیلی هم محسوس بوده باشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن شما تصور می کنی که در صورتی که ولتاژ کم بدی با فرکانس بالاتر مشکلی پیش نمیاد ! خب این تصورت اشتباهه ! در صورتی که فرکانس هم یکی از عوامل بالا رفتن توان مصرفی هست !
در ضمن با پروفایل 1066mhz 15 5 5 5 در هر صورت هم پهنای باند ببیشتر و هم Latency کمتری نسبت به 800mhz 12 4 4 4 داریم .
.
.
....
......
Majid OC (06-09-08)
از اول این را میفرمودید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس چرا شایان اینو گفته :
چرا ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 02-09-08 انجام شده است
مگه بنده اظهار نظر کردم که حالا توجیح کنم ؟!چرا ؟
.
.
....
......
Dark Devil (02-09-08), Overclocker (03-09-08)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks